به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، در نشست بررسی تغییرات جوی سال 2008 که در ژنو برگزار شد قرار بود دو معاون کمیته تغییرات جوی انتخاب شوند که "مصطفی جعفری" یکی از نامزدهای اصلی احراز این پست بود، اما آمریکا به رئیس این کمیته هشدار داد که در صورت انتخاب شدن جعفری به این پست واشنگتن در ارائه کمکهای مالی خود به این کمیته تجدید نظر می کند.
بر اساس سند منتشر شده از سوی ویکی لیکس در پی این هشدار آمریکا نام مصطفی جعفری که تحقیقات برجسته ای در مورد تغییرات آب و هوایی در بریتانیا و ژاپن انجام داده بود از لیست نامزدها حذف شد.
بر اساس این گزارش، آمریکا ادعا کرده بود که انتخاب دانشمند ایرانی به این پست مشکلاتی را در کمیته تغییرات جوی سازمان ملل متحد ایجاد می کند.
بر اساس سند منتشر شده از سوی ویکی لیکس، جعفری از سوی کشورهای در حال توسعه به عنوان نامزد احراز پست معاون کمیته تغییرات آب و هوایی شده بود. کمیته تغییرات آب هوایی سازمان ملل دو معاونت دارد که یکی از آنها در اختیار آمریکا است.
نظر شما