پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۶ آذر ۱۳۸۹، ۱۲:۴۰

سلاجقه به مهر اعلام کرد:

آتش سوزی در جنگلهای سمنان مهار شد/ استقرار یگان حفاظت در مناطق پرخطر

آتش سوزی در جنگلهای سمنان مهار شد/ استقرار یگان حفاظت در مناطق پرخطر

معاون وزیر جهاد کشاورزی از مهار آتش در جنگلهای استان سمنان خبر داد و گفت: نقشه مناطق پرخطر در استانهای کشور تهیه شده است و نیروهای یگان حفاظت در این مناطق مستقر شده‌اند.

علی سلاجقه در گفتگو با مهر با اشاره به جریان آتش سوزی در جنگلهای شمال و غرب کشور، گفت: صبح امروز با تلاش نیروهای زبده یگان حفاظت، آتش در جنگل سمنان مهار شد.

وی افزود: جنگل استان سمنان در مقایسه با آتش سوزی استان گلستان سطحی تر بود اما میزان درخت سوزی این استان بیشتر از استان گلستان برآورد می شود، زیرا در جنگلهای گلستان بیشتر برگ سوزی اتفاق افتاده است.

رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری تصریح کرد: بازوی اصلی ما در مهار آتش سوزی نیروهای انسانی هستند، زیرا به دلیل عدم دید هلی‌کوپترها با وجود گرد وغبار محلی و آلودگی در اغلب موارد امکان استفاده از هلیکوپتر در جنگلهای استان گلستان نیست.

سلاجقه با اشاره به تهیه نقشه توپوگرافی در سطح کشور، گفت: استانهایی که احتمال وقوع آتش سوزی در آنها می رود، شناسایی و نیروهای یگان حفاظت در مناطق پر خطر آنها مستقر شده اند تا در صورت وقوع آتش سوزی آمادگی لازم برای مهار سریع آن انجام شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی استانهای شمال و غرب کشور را در معرض آتش سوزی اعلام کرد و افزود: آتش در منطقه کردستان سطحی بوده و توسط نیروهای یگان حفاظت درحال مهار شدن است. 

وی به امضای تفاهمنامه ای با هواناجا برای تامین هلی‌کوپتر اشاره کرد و تصریح کرد: به دنبال تفاهم نامه ای با هواناجا برای استفاده از پتانسیلهای داخل کشورهستیم تا در زمانهای بحرانی از این امکانات برای مهار آتش سوزیها استفاده شود.

سلاجقه افزود: وضعیت آب و هوایی کشور شرایطی را به‌وجود آورده است که جنگلها در معرض خطر قرار دارند و کوچکترین سهل انگاری می تواند آتش سوزیهای بزرگی ایجاد کند. 

کد خبر 1205943

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha