پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ آذر ۱۳۸۹، ۱۰:۲۶

انتقاد وزیر ارشاد از کمبود کانونهای فرهنگی هنری مساجد در کشور

انتقاد وزیر ارشاد از کمبود کانونهای فرهنگی هنری مساجد در کشور

اراک - خبرگزاری مهر: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی کمبود کانونهای فرهنگی هنری مساجد در کشور را مورد انتقاد قرار داد.

به گزارش خبرنگار مهر در اراک سید محمد حسینی شامگاه سه شنبه در نشست صمیمی با اصحاب هنر، فرهنگ، ادب و کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان مرکزی در فرهنگسرای آئینه اراک افزود: در حال حاضر تنها در 12 درصد مساجد کشور کانونهای فرهنگی هنری تاسیس شده که در برنامه پنجم باید به 25 درصد افزایش یابد.
 
وی با بیان اینکه دولت در جلسه کارگروه فرهنگ و هنر تصمیمات بسیار خوبی برای رشد و توسعه استان مرکزی اتخاذ کرد، اظهار داشت: از جمله این تصمیمات تلاش برای ارتقای نقش استان در بخشهای فرهنگی و هنری ایران اسلامی است.

وی افزود: همچنین در نشست کارگروه فرهنگ هنر هیئت دولت در استان مرکزی تصمیم بر آن شد که شهرک سینمایی تهران به شهرستان زرندیه استان منتقل شود که در این خصوص 500 هکتار زمین در نظر گرفته شده است.

وی همچنین از تخصیص اعتبار سالانه 32 میلیارد تومان برای پنج سال ویژه استان مرکزی خبر داد که 40 درصد آن صرف بخش عمرانی خواهد شد و گفت: همچنین دولت نسبت به ساخت و بهره برداری تالار مرکزی اراک طی مدت دو سال آینده مصمم است و برای ساخت کتابخانه مرکزی در اراک و پنج شهرستان دیگر استان نیز تصمیم گیری شد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر ضرورت برگزاری همایش ملی و بین المللی در استان مرکزی با رویکرد به تجلیل شخصیت های برجسته این منطقه گفت: با تاسیس بنیاد بین المللی امام راحل در استان مرکزی جشنواره هایی همانند جشنواره های امام رضا (ع) درباره شخصیت امام خمینی (ره) برگزار می شود. 

مصطفی مشایخی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی نیز در این نشست ضمن ارائه گزارشی از وضعیت فرهنگی و هنری استان گفت: رویکرد این اداره کل در سه بخش هدفمندی در برنامه ها به منظور تحکیم هویت دینی و ملی، اثر بخش بودن برنامه ها و توان مقابله با تهدیدات دشمن در جنگ نرم برنامه ریزی شده است.

در استان 55 نشریه محلی، 110 کانون تبلیغاتی، هشت نگارخانه، دو سینمای فعال، هفت مجتمع فرهنگی، 120 کتابخانه، 10 مرکز عرضه محصولات فرهنگی، 273 کانون فرهنگی و هنرس مساجد فعال است.

کد خبر 1206447

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha