پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۷ آذر ۱۳۸۹، ۱۲:۴۹

توسط حوزه هنری/

خاطرات سیدتقی درچه‌ای منتشر می‌شود

خاطرات سیدتقی درچه‌ای منتشر می‌شود

کتاب خاطرات حجت‌الاسلام سیدتقی موسوی درچه‌ای نوشته حسین روحانی صدر بعد از انجام اصلاحات نهایی توسط دفتر ادبیات انقلاب حوزه هنری منتشر خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام سیدتقی موسوی درچه‌ای از زندانیان سیاسی سالهای مبارزه برای پیروزی انقلاب و از افرادی بود که نامشان در لیست ترور ساواک قرار داشت. وی در جریان مبارزه برای پیروزی انقلاب مدتها مخفی زندگی کرد و سال 1357 در مجموعه روحانیت مبارز شهر ری فعال بود.

تاریخ شفاهی زندگی و مبارزات حجت‌الاسلام درچه‌ای، توسط حسین روحانی صدر به پیشنهاد واحد تاریخ شفاهی دفتر ادبیات انقلاب حوزه هنری در قالب کتاب تدوین شده است.

روحانی صدر تدوین این اثر را از سال 1385 آغاز کرده است و در چهار فصل سیر مبارزات حجت‌الاسلام درچه‌ای را از فروردین 1340 به بعد بررسی می‌کند.

درچه‌ای 26 مرداد 89 بر اثر عارضه سکته مغزی در بیمارستان ایرانمهر تهران درگذشت.

کتاب خاطرات حجت‌الاسلام موسوی درچه‌ای  از سوی انتشارات سوره مهر منتشر خواهد شد.

کد خبر 1206763

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha