پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۸ آذر ۱۳۸۹، ۱۴:۵۴

عصر شنبه؛

کاروان آسیایی همبستگی با مردم فلسطین وارد قم می‌شود

کاروان آسیایی همبستگی با مردم فلسطین وارد قم می‌شود

قم - خبرگزاری مهر: مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قم از حضور کاروان آسیایی همبستگی با مردم فلسطین در جهت حمایت و کمک به مردم غزه در قم خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، خلیل الله سائلی قبل از ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب گفت: حرکت این کاروان از شهر دهلی نو هند آغاز شده است، پس از گذشتن از کشور ایران، سوریه و مصر از مرز رفح وارد غزه می‌گردد.

وی با بیان اینکه کاروان همبستگی با مردم غزه بعد از ظهر روز شنبه وارد شهر مقدس قم می‌شود، افزود: جمعیت هلال احمر استان قم جهت همکاری و تعامل با این کاروان، اکیپ‌هایی را جهت دریافت کمک‌های مردمی در امکانی مشخص مستقر کرده است.

سائلی در ادامه محلهای برپایی اکیپ را درمسجد رفعت صفائیه و مجتمع امام خمینی(ره) در گلزار شهدا اعلام کرد و از مردم نوعدوست قم خواست تا در این حماسه مردمی حضور گسترده داشته باشند.
 

کد خبر 1207381

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha