۱۹ آذر ۱۳۸۹، ۱۳:۲۲

مقبره علامه سعیدالعلما در مازندران مرمت و بازسازی می شود

مقبره علامه سعیدالعلما در مازندران مرمت و بازسازی می شود

ساری - خبرگزاری مهر: مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی مازندران از مرمت و بازسازی مقبره علامه سعیدالعلما در شهرستان بابل خبرداد.

به گزارش خبرگزاری مهر، اسدالله محمدپور در نشست ستاد مرمت و بازسازی مقبره علامه سعید العلما در اداره کل تبلیغات اسلامی استان در بابل گفت: نقش علما و روحانیت در شکل‌گیری فرهنگ اسلامی این مرز و بوم بسیار مؤثر و مشهود است.

وی با بیان اینکه دیدگاه میراث فرهنگی و بحث جدی ما کسب هویت ارزش‌های دینی است، افزود: آنچه ما امروز به‌ عنوان هویت اسلامی و ایرانی داریم از علما دینی است.
 
محمدپور تصریح کرد: سازمان میراث فرهنگی در نظر دارد تا مساجد تاریخی و بناهای دینی کشور را به‌عنوان آثار شاخص به ثبت برساند.
 
وی افزود: سعی خواهیم کرد تا با نظر مقامات محلی در هر شهرستان حداقل یک اثر شاخص فرهنگی و مذهبی را مشخص کرده و به ثبت برسانیم.
 
مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی مازندران با اشاره به این مطلب که در همه وسایل تبلیغاتی و غیر تبلیغاتی موجود باید آثاری از تاریخ این مرز و بوم وجود داشته باشد، خاطرنشان کرد: ما باید نمادهای فرهنگی و دینی را در سطح استان بیشتر تبلیغ کنیم.
 
وی افزود: در بسته فرهنگی دور سوم سفر هیأت دولت به مازندران اعتبار استانی برای دو بخش مطالعه و مرمت و بازسازی مقبره علامه سعید العلما در نظر گرفته شده ‌است.
 
معاون عمرانی استاندار مازندران در این جلسه، علامه سعید العلما را نمونه بارزی از هویت دینی و ملی و تأثیرگذار در ترویج و توسعه فرهنگ اسلامی و انقلابی دانست.
 
سید عیسی هاشمی حیدری، با تقدیر از پیگیری و حضور حضار پیرامون نشست‌های ستاد بازسازی علامه سعیدالعلما، خاطرنشان کرد: امروز تکری و تجلیل از علما و فقهای دینی یک تکلیف مهم در نظام اسلامی است.
 
وی به بیان نقش علما در تشکیل انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی و لزوم پاسداشت گذشتگان و عالمان دینی پرداخت و به تأکید مقام معظم رهبری به استاندار مازندران در خصوص تکریم شخصیت علامه سعید العلما اشاره کرد.
 
رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز چندی پیش بر احیاء آثار علامه سعیدالعلما تأکید کردند.
کد خبر 1207614

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha