پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۰ آذر ۱۳۸۹، ۱۲:۰۶

ملاحی در گفتگو با مهر:

تغییرات می‌تواند برای پاس مثبت باشد/ پتانسیل خوبی داریم اما بدشانسیم

تغییرات می‌تواند برای پاس مثبت باشد/ پتانسیل خوبی داریم اما بدشانسیم

مدیرعامل باشگاه پاس همدان با تقدیر از زحمات مدیرروستا ابراز امیدواری کرد، حضور یاوری بتواند تاثیرات مثبتی در تیم فوتبال این باشگاه داشته باشد.

کریم ملاحی در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد انتخاب محمود یاوری به عنوان سرمربی جدید تیم پاس همدان ضمن بیان مطلب فوق گفت: ما حضور محمود یاوری در تیم را شوک تلقی نمی‌کنیم اما با پتانسیل خوبی که تیم پاس دارد، امیدواریم تغییر و تحولات در کادرفنی و حضور یاوری اثرات مثبتی در تیم داشته باشد.

وی با بیان اینکه یاوری یکشنبه برای عقد قرارداد رسمی به همدان می‌‌آید، اضافه کرد: البته پس از استعفای علی اصغر مدیرروستا تلاش بسیاری انجام دادیم که ایشان به همدان برگردند اما این اتفاق نیفتاد، به همین دلیل با محمود یاوری مذاکرات‌مان را آغاز کردیم.

مدیرعامل باشگاه پاس همدان همچنین خاطرنشان کرد: در این مدت مدیر روستا زحمت و تلاش بسیاری برای موفقیت تیم پاس همدان انجام دادند اما بدشانسی باعث شد نتوانیم به نتایج دلخواه دست یابیم. البته تیم پاس این پتانسیل را دارد که در بازی‌های آینده نتایج مطلوبی را کسب کرده و جایگاه مناسبی را درجدول رده بندی لیگ برتر بدست آورد.

ملاحی در پایان در مورد استعفایش از مدیرعاملی این باشگاه و بازگشت مجدد به این سمت گفت: خیلی تلاش کردم بروم و دست هیئت مدیره را برای انتخاب مدیرعامل بعدی باز گذاشتم اما آنها به من اصرار کردند تا بازگردم که در نهایت برای خدمت به تیم پاس بازگشتم.

کد خبر 1207951

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha