پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۰ آذر ۱۳۸۹، ۱۷:۳۲

متکی ضرب و شتم دانشجویان معترض در انگلیس را محکوم کرد

متکی ضرب و شتم دانشجویان معترض در انگلیس را محکوم کرد

وزیر امورخارجه جمهوری اسلامی ایران سرکوب و برخورد خشن پلیس انگلیس با دانشجویان معترض در این کشور را محکوم کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر منوچهر متکی اعلام کرد: جمهوری اسلامی ایران با دقت تحولات انگلیس را تحت نظر داشته و همزمان ضرب و شتم دانشجویانی را که در پی طرح خواسته های صنفی خود بودند با روز جهانی حقوق بشر، مایه تاسف می داند.

متکی اظهار داشت: مدعیان حمایت از حقوق بشر و دموکراسی حتی تحمل شنیدن صدای اعتراض مسالمت آمیز اقشار فرهیخته خود را ندارند و از ابزار سرکوب و فشار به جای گفتگوی مبتنی بر منطق استفاده می کنند.

وزیر امور خارجه به دولت انگلیس توصیه کرد در قبال مطالبات اجتماعی مردم از خود خویشتن داری نشان داده و حرمت و کرامت انسانها را مد نظر داشته باشد.

کد خبر 1208537

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha