به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، صمد مرفاوی عصر پنجشنبه بعد از پیروزی تیمش مقابل ملوان بندرانزلی با ابراز خرسندی از پیروزی تیمش گفت: اگر حق مس در بازی مقابل ذوب آهن آنگونه زیر پا گذاشته نمی شد در حال حاضر مس در صدر جدول قرار داشت.
وی تصریح کرد: حق مس در بازی ذوب آهن گرفته شد اما در مقابل من جریمه شدم و علت آن از سوی مسئولان مشت زدن من بر روی میز مصاحبه پس از آن بازی عنوان شد، تصمیم گرفته ام از این به بعد که حق تیمم خورده شد با دو دست بر سرم بزنم که جریمه نشوم.
مرفاوی افزود: به نظر می رسد برخی افراد نمی خواهند یک تیم شهرستانی و غیر اصفهانی در صدر جدول قرار داشته باشد.
وی گفت: ما در کرمان و هوادارن و مسئولان استان کرمان انتظار دارند فدارسیون این بازی را تجدید کند و نگذارد حق مس از بین برود و اگر غیر از این شود همه خواهند گفت که اصفهانی ها در فدراسیون فوتبال نفوذ دارند.
مرفاوی ابراز امیدواری کرد که مس بتواند پس از تجدید مسابقه و گرفتن حقش به همه نشان دهند که تیمی شایسته تر از ذوب آهن است.
وی با اشاره به امضاء طومار توسط هواداران مس کرمان اضافه کرد: مسئولان استان کرمان، نمایندگان مجلس و هواداران تیم باید به باشگاه کمک کنند که بتوانیم حق خود را بگیریم.
وی با اشاره به بی تدبیری داور مسابقه کرمان و ذوب آهن گفت: داور مسابقه با شهامت اعلام کرده است که کمک داور مسابقه و همچنین ناظر بازی مانع از تکرار پنالتی شده اند اما در کمال تعجب این دو نفر در یک برنامه زنده تلویزیونی داور مسابقه را تخریب کردند که اینها جای تعجب دارد.
این مربی گفت: اکثر مواقع بازی کردن در اصفهان با چنین مسائلی همراه است و مسئولان باید نظارت بیشتری داشته باشند.
وی گفت: برخی افراد که نمی توانند در زمین مسابقه نتیجه بگیرند با این حاشیه های درصدد امتیاز گرفتن هستند.
وی ادامه داد: همه مردم دیدند که چگونه حق مس در اصفهان خورده شد.
وی با ابراز تاسف از اینکه یک مربی ملاک نتیجه گیریش تابلو است گفت:این مربی باید هم بگوید این بازی عجیب نباید تکرار شود چون نتیجه ای که برنامه ریزی کرده بودند کسب کردند.
مرفاوی ادامه داد: برخی افراد می خواهند به هر قیمتی پیروز شوند حال مردانه و با قانون یا ناجوانمردانه و با بی قانونی فرقی برای آنها ندارد.
وی ادامه داد: کاری که داور کرد نقض قانون بود و این یک تخلف آشکار بود و چگونه فدراسیون می گوید در مقابل تخلف یک داور قانونی وجود ندارد.
مرفاوی در خصوص بازی مس با ملوان افزود: تیم ملوان در سه بازی گذشته گل نخورده بود و این نشان می دهد این تیم خط دفاعی بسیار خوبی دارد و بازی در مقابل این تیم سخت است.
وی ادامه داد: شکست ملوان نشان از اقتدار مس دارد و این روند را با تمرینات خوب در نیم فصل ادامه می دهیم.
سرمربی مس کرمان خاطرنشان کرد: تصمیم گرفتیم از دو سمت زمین به روی دروازه ملوان سانتر کنیم و گل بزنیم که این چنین شد.
وی اضافه کرد: در نیمه اول با وجود فرصتهای گلزنی نتوانستیم گل بزنیم و درنهایت در نیمه دوم گل به ثمر رسید اما برای حفظ آن در دقایق پایانی استرس داشتیم.
نظر شما