به گزارش خبرنگار مهر در اراک، محمد علی ضیغمی ظهر یکشنبه در سازمان بازرگانی استان مرکزی با بیان اینکه در راستای قانون هدفمند کردن یارانه ها و در بحث مدیریت بازار، تفاهم نامه های ملی و استانی با شرکتهای پخش وتوزیع کنندگان و تعاونیها و تشکلها و همچنین اصناف منعقد شده است، افزود: با هماهنگی این بخشها و مجموعه ها مقرر شده که کالاها و اقلام مورد نیاز مردم به موقع و با قیمت مطلوب و مناسب تامین و توزیع شود.

اراک - خبرگزاری مهر: معاون توسعه بازرگانی داخلی وزارت بازرگانی با اشاره به اینکه هیچ کمبودی در زمینه اقلام اساسی در کشور وجود ندارد، گفت: میزان موجودی کالاها در قالب ذخیره سازی در واحدهای تولیدی و شبکه توزیع بی سابقه است.
وی با تاکید بر اینکه با همکاری و مدیریت تشکلها، اصناف و تعاونیها در حال حاضر موجودی انبارها و سردخانه ها از تولیدات داخلی تامین و ذخیره سازی شده است، اظهار داشت: با اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها در صورتیکه تغییر قیمت برای اقلام مصرفی به ویژه مواد غذایی و خوراکی به وجود بیاید کالاهایی که تحت عنوان ذخیره سازی احتیاطی صورت گرفته در سطح بازار توزیع و عرضه می شود.
معاون توسعه بازرگانی داخلی وزارت بازرگانی با اعلام اینکه ذخیره سازی احتیاطی کالاها و اقلام اساسی مورد نیاز مردم در سراسر استانها به صورت متمرکز وغیر متمرکز انجام شده است، بیان داشت: در زمانیکه کمبود و یا افزایش قیمت در سطح بازار رخ دهد، استانها با همکاری مباشرین شبکه توزیع نسبت به آزادسازی کالاهای ذخیره شده اقدام می کنند.
ضیغمی با اشاره به اینکه در راستای تنظیم و مدیریت بازار، تفاهم نامه هایی با بخشهای تولیدی و توزیعی که تامین کننده کالاها هستند منعقد شده، خاطرنشان کرد: در صورتیکه تغییر ونوسان قیمتی در سطح بازار مشاهده شود این واحدهای تولیدی وتوزیعی با چشم پوشی از سهم خود نسبت به توزیع وعرضه کالاها اقدام ودر راستای هرچه بهتر اجرا شدن قانون هدفمند کردن یارانه ها تلاش خواهند کرد.
کد خبر 1217145
نظر شما