به گزارش خبرنگار مهر در زاهدان، رجب علی شیخ زاده صبح سه شنبه در کارگروه برنامه ریزی شهرستان مرزی سراوان اظهار داشت: این استان با داشتن ظرفیت ها و توانمندیهای بکر، توانایی زیادی برای تامین نیازمندیهای شرق کشور دارد.
وی گفت: استفاده بهینه از توانمندیهای ناب و فراوان سیستان و بلوچستان نیازمند برنامه ریزی مناسب و مدیریت علمی است که همه اقشار بویژه نخبگان، دانشگاهیان و مسئولان در این رابطه وظیفه و مسئولیت خطیری دارند.
معاون برنامه ریزی استاندار افزود: مرزهای سیستان و بلوچستان که بعضا از آن به عنوان تهدید یاد می شود فرصت مناسبی برای کشور است تا از این مزیت برای بخشهای مختلف اقتصادی و اجتماعی استفاده شود.
وی گفت: در چند سال گذشته زیر ساخت های خوبی در سیستان و بلوچستان ایجاد شده است و توجه و سرمایه گذاری در بخش راه و راه آهن بستر مناسبی برای توسعه استان ایجاد کرده است.
شیخ زاده بیان داشت: علیرغم سرمایه گذاری عظیم در بخشهای مختلف سیستان و بلوچستان این استان به دلیل محرومیت تاریخی هنوز نیاز به کار و تلاش زیادی دارد.
وی افزود: نام گذاری امسال به عنوان سال همت و کار مضاعف از سوی رهبر معظم انقلاب برای ما مسئولان این پیام را داشت که با کار شبانه روزی خدمت بیشتری به مردم و میهن انجام دهیم.
معاون برنامه ریزی استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به بازدید خود و جمعی از مدیران کل دستگاههای اجرایی سیستان و بلوچستان از 16طرح مختلف عمرانی در دست اجرای سراوان اظهار داشت: مسایل، مشکلات و نیازهای این شهرستان شناسایی و در دستور کار قرار گرفته است.
وی گفت: جذب اعتبار و سرعت در اجرای طرحهای عمرانی همچنین اخذ موافقت های جدید برای توسعه همه جانبه سراوان از طریق دستگاههای اجرایی مرتبط در کشور و استان با جدیت پیگیری می شود.
شهرستان سراوان به عنوان شرقی ترین نقطه ایران در 335 کیلومتری جنوب شرق زاهدان و هم مرز با پاکستان است.
نظر شما