به گزارش خبرنگار مهر، محسن محمدی شامکاه سه شنبه در جلسه ستاد استانی هدفمندی یارانه ها در استانداری، با بیان اینکه قیمت محصولات از میدان میوه و تره بار تا بازار رصد می شود گفت: از سال آینده ارائه فاکتورهای متحدالشکل در میدان میوه و تره بار الزامی می شود.
وی از آغاز اصلاح نظام تولید کالا خبرداد و افزود: برای اجرای این طرح ناظران سازمان بازرگانی در پلیس راهنمایی و رانندگی حضور خواهند داشت.
محمدی با اشاره به اینکه بازار در وضعیت آرام و متعادل قرار دارد تصریح کرد: جشنواره پوشاک از 11 دیماه به مدت یکماه به صورت فوق العاده برگزار با 25 درصد تخفیف اجناس برگزار می شود.
وی از برگزاری نمایشگاه فروش پوشاک بهاره خبر داد و یادآور شد: این نمایشگاه از پنجم لغایت بیست و پنجم اسفندماه برگزار می شود.
اختصاص یک میلیون و 890 هزار لیتر سوخت ماهانه به صنایع مازندران
دبیر شورای ترافیک مازندران نیز از اختصاص یک میلیون و 890 هزار لیتر سوخت ماهانه به صنایع استان خبر داد و گفت: این میزان سوخت جوابگوی مصرف صنایع استان نیست.
پژمان اژدری با اشاره به اینکه تقریبا سه میلیون لیتر سوخت باید به صنایع استان اختصاص داده شود افزود: صنایع تبدیلی هم به بخش صنعت استان واگذار شده که مشکلات خاصی در این زمینه خواهیم داشت.
وی تصریح کرد: نصفی از میزان سوخت اختصاص داده شده به صنایع مازندران تنها به اندازه مصرف یکی از واحدهای صنعتی است.
اژدری با بیان اینکه 15 هزار لیتر سوخت 150 تومانی به شیلات استان اختصاص یافته گفت: در بخش مصارف خانگی هم خبر داده اند که اتفاق خوبی خواهد افتاد اما هنوز ابلاغ نشده است.
وی با اشاره به اینکه از سهم سوخت استان به صورت مسکن مقداری به بخش خانگی اختصاص داده ایم خاطرنشان کرد: این مسئله باید به صورت کلی حل و برطرف شود.
دبیر شورای ترافیک مازندران با بیان اینکه در بخش بازرگانی 84 پرونده تخلف برای مدیران آژانس ها تشکیل شده یادآور شد: در حمل و نقل شهری به صورت عامه مشکلی وجود ندارد و تخلف ها موردی هستند اما در حمل و نقل روستایی حساسیت زیاد است.
اژدری افزود: تسهیلاتی برای حمل و نقل روستایی درنظر گرفته شده که ابلاغ خواهد شد.
نظر شما