عباسعلی نوری نیا در گفتگو با خبرنگار مهر در گرگان افزود: استان گلستان با دارا بودن اقلیم مناسب و طول دوره رویش طولانی ، از استانهای نسبتا مهم در تولید نهال درختان مثمر و غیرمثمر است.
وی افزود: هم اکنون طبق آمار ارائه شده سالانه حدود چهار تا پنج میلیون اصله نهال درختان میوه و همچنین بین 11-10 میلیون اصله نهال درختان غیرمثمر در استان تولید می شود.
نوری نیا افزود: یکی از مراکز مهم تحقیقاتی کشاورزی و منابع طبیعی گلستان را واحد تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال استان تشکیل می دهد که از سابقه دیرینه ای در استان و کشور برخوردار است.
وی خاطرنشان کرد: باتوجه به درخواست های ارائه شده جهت دریافت مجوز احداث نهالستان و پس از بررسی های انجام شده درخصوص امکانات ، شرایط و دانش تولید، هم اکنون برای تعداد 14 نهالستان در استان گلستان حدود 34 برگ مجوز موقت تولید نهال صادر شده است.
نظر شما