پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۹ دی ۱۳۸۹، ۱۲:۰۰

دست قدرت خدا-40؛

کازرونی: نهم دی سنگ بنایی شد که کسی جرات جسارت به مقدسات را نکند

کازرونی: نهم دی سنگ بنایی شد که کسی جرات جسارت به مقدسات را نکند

نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به راهپیمایی روز 9 دی سال 88 گفت: فکر می کنم نهم دی حماسه ای بود که سنگ بنایی را گذاشت و بر اساس آن دیگر عده ای جرات نخواهند کرد که به مقدسات مردم و آنچه که نزد مردم محترم است جسارتی بکنند.

آیت الله محسن کازرونی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره حماسه نهم دی گفت: 9 دی پاسخ بر بصیرت روشنی بود برای آنکه اختلافات سیاسی نتواند بهانه ای شود تا به نظام ، رهبری و مقدسات بخواهند عده ای لطمه بزنند زیرا مطمئنا مردم در این روز نشان دادند که تحمل چنین اقداماتی را نخواهند داشت.

وی گفت: حادثه عاشورا که در سال گذشته اتفاق افتاد بسیار تلخ بود ولی بحمدالله مردم در 9 دی پاسخ درخوری را به هتاکان روز عاشورا دادند و فکر می کنم سنگ بنایی گذاشته شد که  دیگر نتوانند جرات کنند به مقدسات مردم و آنچه که نزدم مردم محترم است جسارتی بکنند.

نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری در پاسخ به این سئوال که چرا این روز را روز "بصیرت امت" نام نهادند، گفت: آن مسائلی که رخ داد جنبه های مختلفی داشت که در آن عموما بحث های انتخاباتی مطرح می شد ولی باید گفت: اعتراض به انتخابات چیز تازه ای نیست . ما در شوراها و مجلس نیز نمونه های بسیاری از آن را سراغ داریم.

آیت الله کازرونی در ادامه گفت: وقتی کسی برنده نمی شود به تبع شروع به ایرادگیری می کند ولی این گونه مسائل نیز راهکار قانونی دارد و مسیرش در نظام اسلامی مشخص است .

وی افزود: پس از انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته عده ای این مسیر را نپذیرفتند و به تعبیر مقام معظم رهبری مردم را به کف خیابان ها کشاندند که این خود یک اقدام خطرناک است.

نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: من فکر می کنم بصیرت مردمی در این روز از این بابت حاصل شد که باید مسائل اختلافی در مسیر قانونی پیگیری شود و برای حب دنیا بلوا به پا نکنند.

کد خبر 1220924

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha