جعفر قادری در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر، با اعلام این خبر اظهارداشت: اعضای کمیسیون تلفیق مجلس در جلسه صبح امروز که به منظور بررسی ایرادات شورای نگهبان درباره مصوبه مجلس در برنامه پنجم تشکیل شد ایرادات مورد بررسی قرار گرفت.
وی ادامه داد: مهمترین بحث در جلسه صبح امروز کمیسیون تلفیق مربوط به پذیرش دانشجوی پولی در دانشگاههای دولتی بود که مقرر شد کارگروهی از اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات و مرکز پژهشها پیشنهادات مختلف را بررسی کرده و جمع بندی را به کمیسیون تلفیق ارائه دهد.
عضو کمیسیون تلفیق مجلس خاطرنشان کرد: مصوبه مربوط به مجمع عمومی بانک مرکزی که مورد ایراد شورای نگهبان بود در جلسه عصر امروز کمیسیون مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
به گزارش مهر، سخنگوی شورای نگهبان درباره ایراد این نهاد به مصوبه مجلس در خصوص بانک مرکزی که در چارچوب قانون برنامه پنجم توسعه انجام شده بود گفت: شورای نگهبان به عضویت افرادی غیر از قوای سه گانه ایراد گرفته و با خروج نام آنها از ترکیب هیئت امنای بانک مرکزی این ایراد قابل رفع است.
نظر شما