پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ دی ۱۳۸۹، ۱۸:۰۱

حمزه ای خبر داد:

اختصاص 18 هزار میلیارد ریال اعتبار به اجرای مصوبات دولت در قزوین

اختصاص 18 هزار میلیارد ریال اعتبار به اجرای مصوبات دولت در قزوین

قزوین - خبرگزاری مهر: معاون برنامه ریزی استاندار قزوین گفت: به منظور اجرای مصوبات سومین دوره سفرهای استانی هیئت دولت به استان قزوین 18 هزار میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافت.

به گزارش خبرنگار مهر در قزوین، اصغر حمزه ای عصر شنبه در جلسه شورای برنامه ریزی استان اظهار داشت: 10 هزار میلیارد ریال از این اعتبارات منابع ملی و استانی است و مابقی آن معادل هشت هزار میلیارد ریال نیز به صورت تسهیلات برای اجرای این مصوبات به استان قزوین اختصاص داده شده است.
 
وی با اشاره به سفر اول و دوم هیئت دولت به استان قزوین اظهار داشت: سفر اول هیئت دولت به استان قزوین 184 مصوبه داشت که 94.6 درصد از این مصوبات اجرایی شده و‌ اقدامات اساسی برای اجرای بقیه مصوبات صورت انجام شده است.
 
حمزه ای یادآورشد: دستآورد دور دوم سفر هیئت دولت به استان قزوین 259 مصوبه بود که 76 درصد این مصوبات تاکنون اجرایی شده است.
 
وی خاطرنشان کرد: طی سالهای 89 و 90 باید برخی از مصوبات دور سوم سفر رئیس جمهور به استان قزوین عملیاتی شود که در مجموع 18 هزار میلیارد ریال برای اجرای آنها هزینه می‌شود که رقم  قابل قبولی برای توسعه استان است.
 
معاون برنامه ریزی استاندار قزوین با تأکید بر لزوم تلاش مدیران در جذب اعتبارات مربوط به سفر سوم دولت در بودجه سال آینده تأکید کرد: در دی ماه فصل مهم بودجه آغاز می‌شود که لازم است مدیران در سطح ملی و با تعامل با نمایندگان مجلس برای دریافت این اعتبارات اقدام کنند.
کد خبر 1222494

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha