پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ مهر ۱۳۸۳، ۱۵:۱۸

رييس جمهور در ديدار فراكسيون زنان مجلس شوراي اسلامي بر افزايش بودجه زنان سرپرست خانوار تاكيد كرد

حجت الاسلام و المسلمين سيد محمد خاتمي ، رييس جمهوري امروز بر افزايش بودجه زنان سرپرست خانوار و كودكان بي سرپرست در بودجه سال آتي كشور تاكيد كرد.

رييس جمهور در ديدار با جمعي از اعضا فراكسيون زنان مجلس شوراي اسلامي با قدرداني از تلاش و نيت خير اعضاي فراكسيون زنان در حساسيت و پيگيري مسائل مربوط به زنان جامعه ، گفت: موضوع  عدالت اجتماعي از اصلي ترين  اهداف انقلاب و جامعه اسلامي است و بايد بيشترين تلاش را براي گسترش اين موضوع انجام دهيم .

آقاي خاتمي با اشاره به مسووليت همه مسوولان نظام در قبال اقشار مستضعف  جامعه ، زحمات و تلاش هاي كميته امداد (ره) سازمان بهزيستي  وتشكل هاي غير دولتي فعال در اين زمينه و نيز دفتر مشاركت  زنان رياست جمهوري را ستود و اظهار داشت: بايد با فراهم كردن فرصت هاي شغلي براي زنان سرپرست خانوار و سمان بخشيدن به نظام تامين اجتماعي به زندگي اين بخش از جامعه مطلوبيت  بخشيد.

پيش از سخنان رييس جمهور خانم فياض بخش از اعضاي رييس فراكسيون زنان مجلس هفتم، خواستار اهتمام بيش از پيش دولت به تامين زندگي زنان و كودكان بي سرپرست در جامعه شد.

وي با ارايه گزارشي از وضعيت اين بخش از جامعه و وجود قانون براي مكلف شدن دولت به ارايه حمايت از اقشار ضعيف جامعه ، اظهار اميدواري كرد ، دولت در بودجه سال 1384 كشور با نگاهي ويژه اين موضوع را  مورد بررسي قراردهد تا اين روند در طول چهارمين برنامه  توسعه همه جانبه كشور تداوم يابد.

در اين ديدار كه خانم شجاعي رييس دفتر مشاركت زنان رياست جمهوري و معاون رييس جمهور نيز حضور داشت هر يك از اعضاي حاضر بطور جداگانه ديدگاههاي خود درباره مشكلات زنان سرپرست خانوارو مسائل مهم مبتلا به جامعه را مطرح كردند.

در اين جلسه نماينده سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور  با اشاره به تعداد بالاي خانوارهاي بي سرپرست در كشور و وجود برخي محدوديت ها در سالهاي گذشته ، گفت: پيشنهاد سازمان مديريت و برنامه ريزي افزايش بودجه اين بخش در سال 1384 است.

کد خبر 122337

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha