پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۵ دی ۱۳۸۹، ۱۴:۵۰

علی خیرالدین:

استان سمنان آمادگی پذیرش واحدهای تحقیقاتی انتقالی را دارد

استان سمنان آمادگی پذیرش واحدهای تحقیقاتی انتقالی را دارد

سمنان - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه سمنان گفت: استان سمنان آمادگی برای انتقال برخی واحدهای آموزشی و پژوهشی کشور به استان را دارد.

به گزارش خبرنگار مهر در سمنان، دکتر علی خیرالدین صبح چهارشنبه در نشست مدیران استان با رئیس جمهور با اشاره به تصمیم دولت دهم از انتقال واحد های تحقیقاتی و موسسات پژوهشی وابسته به دانشگاه ها در مرکز، آمادگی جامعه آموزش عالی استان برای پذیرش برخی از این واحدها را اعلام کرد.

وی گفت: این اقدام علاوه بر ارتقاء جایگاه آموزش عالی استان سمنان، منجر به مساعدت به دولت برای عملی ساختن این تصمیم می شود.

به گفته وی، با توجه به توسعه مراکز آموزش عالی در این استان این آمادگی وجود دارد تا در طرح کاهش جمعیت تهران دانشگاههای انتقالی و یا دانشجویان و استادان در مراکز آموزش عالی این استان جذب شوند.

رئیس دانشگاه بر ضرورت تقویت اعتبارات دانشگاه های استان سمنان تاکید کرد و افزود: با توجه به توان علمی این استان باید بستری مناسب برای بروز خلاقیت ها و تاسیس پژوهشسراهای دانشجویی و دانش آموزی در این استان فراهم شود.

وی با اشاره به پیشرفت چشمگیر آموزش عالی استان سمنان در دولت های نهم و دهم گفت: در سال های اخیر آموزش عالی استان سمنان در کنار رشد کم، رشد کیفی قابل توجهی نیز داشته است.

کد خبر 1225308

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha