پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۵ دی ۱۳۸۹، ۱۲:۰۵

اشعری:

جشنواره "کتاب نفیس" به افزایش دانش چاپ کمک می‌کند

جشنواره "کتاب نفیس" به افزایش دانش چاپ کمک می‌کند

رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی عنوان کرد: برگزاری جشنواره "کتاب نفیس و نسخ خطی ایران" می‌تواند به افزایش دانش چاپ کتابهای نفیس در حوزه‌های مختلف کمک کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اکبر اشعری گفت: برای چاپ کتاب نفیس، شاخصهایی باید طرح شود؛ از این‌رو نخستین جشنواره "کتاب نفیس و نسخ خطی ایران" در نظر دارد این شاخصها را شناسایی، تدوین و در اختیار ناشران قرار دهد.

مشاور رئیس جمهور تاکید کرد: از آنجایی که کتاب نفیس باید نفیس چاپ شود، برگزاری این جشنواره‌ها می‌تواند به افزایش دانش چاپ کتابهای نفیس در حوزه‌های مختلف دینی، هنری و ایرانشناسی کمک کند و آثار هنرمندان را به نحو احسن در اختیار علاقمندان و مخاطبان قرار دهد.

اشعری افزود: کتابخانه ملی به هر اقدامی که به ارتقاء سرانه مطالعه در جامعه و یا ارتقاء کیفیت تولید کتاب منجر شود کمک می‌کند و با توجه به اینکه این جشنواره ناشران را به تولید آثار نفیس با استانداردهای بالای چاپ ترغیب و زمینه ارتقاء چاپ کتاب نفیس را فراهم می کند، به عنوان مشاور فرهنگی رئیس جمهور و رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی از این اقدام حمایت کرده و می‌کنم.

نخستین جشنواره "کتاب نفیس و نسخ خطی ایران" از 23 تا 27  بهمن برگزار می‌شود.

کد خبر 1225510

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha