به گزارش خبرنگار پارلماني "مهر" رييس سازمان مديريت و برنامه ريزي كه صبح امروز در جلسه غير علني مجلس شركت كرده بود در جمع خبرنگاران از تشكيل نشست هاي مشترك دولت و مجلس براي تعامل بيشتر ابراز خرسندي كرد.
شركاء در خصوص جلسه غير علني امروز مجلس گفت: امروز فرصت خوبي در اختيار دولت قرار گرفت تا ديدگاههاي طرفين درباره مسايل اقتصادي مطرح شود و در اين نشست سعي كرديم مسايل اساسي را به طور اختصار در سطح كلان مطرح و بررسي نماييم.
وي تاكيد كرد: برگزاري چنين جلساتي به نفع دولت و نظام است و هر چه جلسات بيشتر باشد تعامل و رشد بيشتر و رشد و توسعه كشور بيشتر مي شود.
شركاء درباره نتايج اين نشست گفت: بنا نبود در اين نشست تصميمي گرفته شود بلكه تنها گزارشي از وضعيت اقتصادي كشور ارايه كرديم.
رييس سازمان مديريت و برنامه ريزي تصريح كرد: ما در نشست قبلي نيز مسايل را مورد بررسي و دقت نظر قرار داديم.
از شركاء درباره كسري بودجه سوال شد و وي گفت: اينكه شما اين همه راجع به كسري بودجه سوال مي كنيد ، مگر چه مشكلي براي مردم ايجاد شده است. ما وظيفه داريم قانون بودجه را ارايه كنيم و به اجراي دقيق آن بپردازيم. بعضي از منابعي كه در بودجه پيش بيني مي شود محقق نمي شود و هنر دولت اين است كه بتواند در احتمال تغيير در پيش بيني درآمدها و هزينه ها تعامل برقرار كند.
رييس سازمان مديريت و برنامه ريزي گفت: اگر درآمدهاي پيش بيني شده دولت محقق نشود ناگزيريم تصميمات ديگري مبني بر تعيين اولويت ها اتخاذ كنيم و براي بودجه اصلاحيه بياوريم.
نظر شما