پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۸ دی ۱۳۸۹، ۱۲:۳۹

پنج طرح فرهنگی - عمرانی در بقاع متبرکه قزوین افتتاح شد

پنج طرح فرهنگی - عمرانی در بقاع متبرکه قزوین افتتاح شد

قزوین - خبرگزاری مهر: در مراسمی با حضور قائم مقام سازمان اوقاف و امور خیریه کشور پنج طرح عمرانی و فرهنگی در بقاع متبرکه استان قزوین افتتاح و به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار مهر در قزوین، صبح شنبه در مراسمی با حضور تقی رضایار قائم مقام سازمان اوقاف کشور، بهره برداری از طرح های فرهنگی - عمرانی در بقاع متبرکه استان قزوین آغاز شد.

راه اندازی 2 کتابخانه دیجیتال در امامزاده زبیده خاتون و سلطان محمد قزوین از جمله این طرح هاست که با یکصد میلیون ریال هزینه به مرحله بهره برداری رسیده است.

این طرح ها با هدف ترویج فرهنگ وقف و تبدیل بقاع متبرکه به قطب های فرهنگی و نیز بستر سازی برای توسعه فعالیت های فرهنگی و مذهبی در مناطق مختلف استان اجرا شده است.

برای اجرای این طرح سه دستگاه رایانه نصب شده و دسترسی علاقمندان به بیش از 15 هزار جلد از کتب دینی، اجتماعی، علمی و فرهنگی به صورت دیجیتال در بقاع متبرکه فراهم شده است.

کد خبر 1227005

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha