پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۰ دی ۱۳۸۹، ۱۴:۵۵

ایجاد تشکل ناشران البرز از مشکلات حوزه نشر البرز می کاهد

ایجاد تشکل ناشران البرز از مشکلات حوزه نشر البرز می کاهد

کرج - خبرگزاری مهر: معاون فرهنگی اداره کل ارشاد البرز گفت: نخستین گام به منظور ایجاد تشکل غیر دولتی ناشران برای تعامل سازنده با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز برداشته شده که این موضوع از مشکلات حوزه نشر البرز می کاهد.

مهدی عسگری در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج با بیان اینکه ساماندهی فعالیت های ناشران و نحوه حمایت این اداره کل از آنان امری ضروری است افزود: ایجاد چنین تشکلی نخستین گام در جهت ساماندهی این قشر فرهنگی در استان است.

این مسئول لزوم ایجاد فضا برای توسعه حضور فعال و اثرگذار ناشران در سراسر استان را یاد آور شد.

معاون فرهنگی و مطبوعاتی اداره کل ادامه داد: با تأسیس تشکلی استانی و معرفی نماینده ای از سوی ناشرین جهت ایجاد ارتباط سازماندهی شده با اداره کل در حوزه نشر بسیاری از مشکلات و نیازهای این قشر فرهنگی مورد توجه قرار می گیرد.

وی با تاکید بر اینکه اختلاف سلیقه و نظر در تمامی اقشار موجود و مشهود است به سابقه نا موفق تشکیل اتحادیه ناشرین کرج در سال های گذشته اشاره داشت و افزود: تنظیم اساسنامه ای شفاف و تفسیرناپذیر می تواند نقش عمده ای در کاهش اصطکاک و ایجاد پایه ای محکم و مناسب برای مشارکت همه افراد فعال در این عرصه داشته باشد.

معاون فرهنگی و مطبوعاتی در بخشی دیگر از سخنانش حمایت های اداره کل از ناشران را با توجه به دستورالعمل موجود در دو بخش ارزیابی کرد و گفت:بودجه جاری که به صورت سالانه اعلام می شود یک بخش از حمایت های در نظر گرفته شده از سوی اداره کل به شمار می رود.

وی ادامه داد: بر اساس تفاهم نامه ای که در بدو تشکیل اداره کل با معاونت فرهنگی وزارت متبوع منعقد شد چهار بند به صورت مستقیم و غیر مستقیم با ناشران در ارتباط است.
 
خرید کتاب استانی با اعتبار 36 میلیون تومانی از جمله بندهای تفاهم نامه وزارت ارشاد

عسگری خرید کتاب استانی با اعتبار 36 میلیون تومان را از بندهای مهم این تفاهم نامه ذکر و خاطرنشان کرد: این شیوه حمایتی به صورت حمایت های پس از چاپ انجام می شود و به کتاب های چاپ اول در طول سال جاری تعلق می گیرد.

عسگری بخش دوم حمایت از ناشران را در قالب حمایت های قبل از چاپ عنوان کرد و ادامه داد:این نوع حمایت به صورت حمایت از نشر کتب ارزشمند صورت خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه در این بخش ساز و کار قدری طولانی و زمان بر است افزود:پس از نظر هیئت بررسی استان، کتب ارزشمند جهت بررسی و تایید به وزارت فرهنگ ارسال می شود.

 این مسئول در ادامه با اشاره به دستورالعمل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی،‌ از حمایت از سه عنوان کتاب در حوزه شعر و اختصاص اعتبار ویژه به این کتب در سال جاری خبر داد و افزود:همچنین در بخش ادبیات داستانی نیز همین امر لحاظ گردیده با این تفاوت که در این حوزه با محدودیت عناوین روبه رو نیستیم.

وی همچنین از بررسی موضوعاتی نظیر درجه بندی ناشران و کتب منتشره،‌ برپایی نمایشگاه دائمی برای عرضه کتاب و تشکیل بانک اطلاعاتی و تخصصی ناشران مطرح در اداره کل ارشاد البرز و با حضور کارشناسان این حوزه خبر داد.
کد خبر 1228497

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha