پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۰ دی ۱۳۸۹، ۱۴:۵۳

مسئولان در پاسداری از خون شهدا سهیم باشند

مسئولان در پاسداری از خون شهدا سهیم باشند

ساری - خبرگزاری مهر: فرماندار بابل با تاکید بر حفظ ارزش های اسلامی در جامعه اسلامی، از مسئولان خواست تا در پاسداری از خون شهدا با مردم سهیم باشند.

به گزارش خبرنگار مهر در بابل، یدالله افشار مقدم ظهر دوشنبه در جلسه هماهنگی برنامه‌های ستاد دهه فجر بابل، با اشاره به اینکه آحاد مردم، جوانان، دانشجویان و دانش آموزان با حضور در صحنه سبب باشکوه برگزار شدن برنامه دهه فجر می‌شوند، افزود: مسئولان نیز باید پاسدار خون شهدا و خون‌های عزیزی که در راه به ثمر رسیدن این انقلاب به بار نشست، باشند.

وی سه عامل اساسی استعمارستیزی و مبارزه با طاغوت، استقلال‌طلبی ملت ایران، وحدت و یکپارچگی را سه عامل اساسی پیروزی انقلاب اسلامی برشمرد.

افشار مقدم تصریح کرد: صداقت در گفتار، رفتار و کردار امام خمینی (ره) از ارکان اصلی پیروزی انقلاب اسلامی بوده و اطاعت مردم از سخنان رهبر کبیر انقلاب زمینه‌ ساز پیروزی انقلاب اسلامی شد.

وی بیان داشت: امام خمینی (ره) تا همیشه تاریخ حاضر و زنده و چراغ هدایت انقلاب اسلامی است و ما با زنده نگه داشتن خاطرات دهه فجر باید دین خویش را نسبت به انقلاب ادا کنیم.

فرماندار بابل از همه مسئولان ادارات بابل خواست با برنامه‌ریزی دقیق سبب ایجاد شور و شعف در بین مردم شده و با بهره‌گیری از پشتکار و اراده جوانان برای برگزاری هر چه باشکوه‌تر برنامه‌های دهه فجر تلاش کنند.

افشارمقدم، اجرای صحیح قانون هدفمندسازی یارانه را سنگ بنای پیشرفت و جهش و تحول اقتصادی کشور برشمرد و افزود: با اجرای صحیح قانون هدفمند‌سازی یارانه‌ها عدالت اقتصادی برقرار شده و سبب ایجاد بستر مناسب رشد و توسعه در زمینه‌های مختلف و در نهایت سبب ایجاد آرامش و رفاه مردم می‌شود.

فرماندار بابل افزود: همه مسئولان باید با تلاش از افزایش بی‌رویه قیمت‌ها جلوگیری کرده و در صورت مشاهده تخلفات وارد عمل شده و برخورد مناسب و بموقع صورت دهند.

کد خبر 1229128

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha