پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ دی ۱۳۸۹، ۱۴:۵۵

دستور اعلام کرد:

اجرای کامل قرنطینه در باغ وحش/ عدم هماهنگی در برنامه تغذیه ببرهای روسی

اجرای کامل قرنطینه در باغ وحش/ عدم هماهنگی در برنامه تغذیه ببرهای روسی

رئیس سازمان دامپزشکی کشور نسبت به اجرای دقیق و کامل اقدامات قرنطینه ای و بهداشتی در باغ وحش تهران اطمینان داد و گفت: برنامه تغذیه ای ببرهای روسی در باغ وحش با هماهنگی و تائید این سازمان صورت نگرفته است.

به گزارش خبرگزاری مهر سید محسن دستور با بیان اینکه مقررات قرنطینه ای و بهداشتی در ورود ببرهای روسی رعایت شده است، اظهار داشت: این 2 قلاده ببر دارای گواهی سلامت از دامپزشکی روسیه به مقصد پارک پردیسان بودند و مجوز ترخیص آنها از سوی اداره کل دامپزشکی استان تهران صادر شد.

وی با اشاره به ضروت مراقبتهای بهداشتی در مدت نگهداری در باغ وحش گفت: تیم دامپزشکی سازمان حفاظت از محیط زیست وضعیت سلامت ببرهای روسی در باغ وحش تهران را کنترل می کرد.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور افزود: سازمان محیط زیست برنامه تغذیه این حیوانات را به مدیریت باغ وحش ارائه کرده است و برنامه تغذیه ای ببرهای روسی در باغ وحش با هماهنگی و تائید این سازمان صورت نگرفته است.

دستور با بیان اینکه باغ وحش تهران قرنطینه شده است و محوطه‌های نگهداری ببرها و سایر گوشخواران ضدعفونی شدند، افزود: آزمایشات لازم درباره تک‌سمی‌های موجود در باغ وحش انجام شده است که سلامت آنها از نظر عدم ابتلا به بیماری مشمشه تائید شده است. همچنین از گوشتخواران باغ وحش تهران نیز جهت انجام آزمایشات تشخیصی لازم نمونه‌برداری شده است.

وی همچنین با اشاره به آزمایشات انجام شده از سوی سازمان محیط زیست و مشکوک بودن به بیماری مشمشه که یکی از خطرناک ترین بیماری های مشترک بین انسان و حیوان است، تصریح کرد: نمونه‌ها باید به آزمایشگاه مرجع بین المللی ارسال شود.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور افزود: با توجه به اینکه نیاز به اخذ مجوز از آزمایشگاه مرجع است، هماهنگی های لازم و مکاتبات اولیه صورت گرفته است و پس از ارسال نمونه ها و اخذ نتایج تشخیص قطعی عامل بیماری، مراتب جهت اطلاع عموم در آینده نزدیک اعلام خواهد شد.

براساس این گزارش در پی توافق سازمان محیط زیست با کشور روسیه، دو قلاده ببر روسی حدود هشت ماه قبل وارد کشور شدند که با توجه به فراهم نبودن شرایط و امکانات برای نگهداری این حیوانات در منطقه میانکاله، ببرهای روسی به‌طور موقت در باغ وحش تهران نگهداری می شدند که این باغ وحش دارای مجوز فعالیت از سازمان حفاظت از محیط زیست است، اما مرگ ببر نر در دهم دی ماه سال جاری و حدس و گمانهای گوناگون درباره علت آن، سبب بروز نگرانی هایی شده است.

کد خبر 1229137

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha