پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۱ دی ۱۳۸۹، ۱۵:۳۱

استاندار کرمان:

خشکسالی شرایط آب در کرمان را بحرانی کرد

خشکسالی شرایط آب در  کرمان را بحرانی کرد

کرمان - خبرگزاری مهر: اسماعیل نجار با اشاره به خشکسالی و بحران آب در کرمان، خواستار مدیریت مصرف آب و اصلاح الگوی کشت شد.

به گزارش خبرگزاری مهر در کرمان، نجار در جمع نمایندگان کرمان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به خشکسالیهای پیاپی در کرمان گفت: هم اکنون با محدودیت در منابع آبی در کرمان مواجه هستیم و برای برخورد با این مشکل نیازمند برنامه ریزی هستیم.

وی ادامه داد: استفاده صحیح از منابع آب  موجود در کرمان ضروری است و در این راستا اصلاح الگوی کشت و همچنین مدیریت مصرف آب ضروری است.

وی افزود: کاشرناسان و مسئولان کشاورزی با توجه به شرایط هر منطقه باید الگوی کشت را مشخص کنند.

استاندار کرمان اضافه کرد: راهکارهای لازم در خصوص مشکلات کشاورزی باید به صورت کاملا علمی مشخص و در قالب طرحهای کوتاه مدت میان مدت و بلند مدت اجرا شود.

نجار همچنین بر راه اندازی صندوق کشاورزی در راستای جبران خسارات ناشی از کم آبی تاکید کرد.

استاندار کرمان با اشاره به ارائه تسهیلات برای استفاده از آبیاری نوین گفت: در این خصوص باید فرهنگ سازی بیشتری بین کشاورزان صورت گیرد.
 
کد خبر 1229753

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha