پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۲ دی ۱۳۸۹، ۹:۲۰

کوثری در گفتگو با مهر:

هوشیاری نیروهای اطلاعاتی کشور پیام نفوذ به شبکه جاسوسی موساد است

هوشیاری نیروهای اطلاعاتی کشور پیام نفوذ به شبکه جاسوسی موساد است

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به اقدام وزارت اطلاعات در نفوذ به شبکه جاسوسی موساد گفت: پیام این قبیل اقدامات این است که نیروهای اطلاعاتی ما هوشیار هستند و تمام اقدامات آنان را رصد می کنند.

اسماعیل کوثری در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر، با اشاره به اقدام اخیر وزارت اطلاعات در نفوذ به شبکه جاسوسی موساد اظهارداشت: این اقدام به دنبال سالها تجربه و تلاش وزارت اطلاعات انجام شد که جای تقدیر و تشکر دارد.

وی ادامه داد: تا کنون نیز وزرات اطلاعات با روشهای مختلف به سیستم های جاسوسی نفوذ کرده و از ترورها و حوادث این چنینی جلوگیری کرده است.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: هدف دستگاه اطلاعاتی کشور همواره شناسایی و دستگیری عاملان حوادث تروریستی و جلوگیری از این گونه حوادث است. این هدف با تلاش برای ارتقاء ظرفیت های این وزارتخانه پیگیری می شود و نفوذ به سیستم جاسوسی موساد هم در نتیجه این تلاشهاست.

وی خاطرنشان کرد: پیام این قبیل اقدامات این است که نیروهای اطلاعاتی ما هوشیار هستند و تمام اقدامات آنان را رصد می کنند.

کوثری ادامه داد: هم اکنون این افکار عمومی دنیاست که باید قضاوت کند که این رژیم صهیونیستی و آمریکا چه جنایاتی در حق ملتهای آزاده روا می دارند. کشوری چون آمریکا نه تنها به مسئله حقوق بشر نمی پردازد بلکه خلاف معیارهای آن در حرکت است .

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: سازمان ملل در جهت محکومیت این جنایات باید به میدان آمده و از وقوع چنین حوادثی که با پشتوانه وحمایت رژیم اشغالگر صهیونیستی و آمریکا انجام می شود، جلوگیری کند.

کد خبر 1230083

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha