به گزارش خبرنگارپارلماني مهر، نماينده مردم تهران در مجلس درجلسه علني امروز مجلس شوراي اسلامي درتذكري آئين نامه اي با اشاره به نطق پيش از دستور علي امامي راد نماينده كوهدشت، گفت: موارد تخلف قاضي مرتضوي و دخالتهاي او درامور اجرايي و دستگاههاي اجرايي دولتي آشكار است و بايد بررسي شود.
محسن آرمين گفت: فشار بر مطبوعات و خبرگزاري و تحت فشار قراردادن مسئولان وزارت ارشاد در خصوص مرگ زهرا كاظمي تخلف آشكار قاضي مرتضوي است و وي بايد در اين خصوص محاكمه شود.
آرمين با اشاره به ماده 77 و 11 آئين نامه داخلي مجلس گفت: نماينده مجلس آزاد است در مسائل مختلف كشور اظهارنظر كند و هيچ مقامي حق ندارد نماينده مجلس و يا مطبوعات را وادار و يا منع از درج مطلبي كند.
وي با استناد به اظهارات فعالين مطبوعاتي واز جمله مديرمسوول روزنامه همبستگي افزود: پس از نطق اينجانب درجلسه روز يكشنبه، قاضي مرتضوي با روزنامه ها تماس ميگيرد و به آنها هشدار مي دهد اگر نطق آرمين را چاپ كنيد روزنامه تان را توقيف مي كنم، آيا اين جرم نيست؟
نايب رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس با اشاره به مرگ زهرا كاظمي خبرنگار گفت: اگر ما مي گوييم مرتضوي مرتكب خلاف شده است و بايد به اتهامات وي رسيدگي شود، چيز گزافي نگفته ايم.
آرمين افزود: پس از مرگ زهرا كاظمي، قاضي مرتضوي مديركل مطبوعات خارجي ارشاد را مجبور به انجام مصاحبه اي مي كند كه خود وي آنرا نوشته بود و از خبرگزاري نيز مي خواهد سريع آنرا مخابره كند و اين امر موجب مي شود وزير ارشاد در اطلاعيه اي اعلام كند كه اين موضوع قابل پيگيري است.
آرمين همچنين درمطلبي خارج از موضوع تذكر افزود: در انتخابات مجلس پنجم صلاحيت اينجانب از سوي شوراي نگهبان رد شد، آقاي خزعلي بعدا در مصاحبه اي اعلام كرد، همه كساني كه رد صلاحيت شده اند سابقه سوء اخلاقي داشته اند.
آرمين گفت: من از شوراي نگهبان خواستم محتواي پرونده و علت رد صلاحيت مرا در جرايد به اطلاع عموم برسانند، اما اين شورا اين كار را نكرد.
وي تاكيد كرد: من از هيچ اتهامي ترس ندارم و گله هم نميكنم زيرا مردم مسايل را خوب درك ميكنند و كسي كه وارد عرصه سياسي مي شود بايد خود را براي انواع اتهامات سياسي و اخلاقي آماده كند.

محسن آرمين گفت: در ماجراي مرگ زهرا كاظمي قاضي مرتضوي بايد درباره پنهان كاري اعلام علت مرگ او پاسخ دهد.
نظر شما