به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، سید امیر حسین بهشتی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اولین دوره مسابقات ملی سازه های ماکارونی به میزبانی دانشکده فنی و مهندسی واحد زنجان از تاریخ سوم تا پنجم اسفندماه سال جاری که مصادف با روز مهندس است، برگزار می شود.
بهشتی خاطرنشان کرد: این مسابقات که با حضور تیمهای مطرح و صاحب عنوان از دانشگاه های مطرح کشور است در چهار آیتم آزاد، سنگین، زیباسازی و سازه های هدفمند برگزار می شود.
وی ادامه داد: در این دوره از مسابقات استفاده از امکانات فنی جدید و امکان بارگذاری سازه هایی تا سقف هزار کیلوگرم پیش بینی شده است که با تحقق آن شاهد تحول بزرگی در این عرصه خواهیم شد.
رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی زنجان، استفاده از کادر داوری معتبر در این دوره از مسابقات را از ویژگی های آن برشمرد و گفت: تلاش می کنیم مسابقات را از لحاظ کمی و کیفی در سطح بالایی برگزار کنیم.
بهشتی در خصوص چگونگی حضور تیمها در مسابقات گفت: ثبت نام از تیمهای شرکت کننده درمسابقات به صورت اینترنتی بوده و تیمهای داوطلب حضور در مسابقات می توانند از طریق سایت WWW.cesi.ir نسبت به ثبت نام اقدام کنند.
وی افزود: دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی واحد زنجان پس از کسب مقامهای اول و سوم و رکورد کشوری در مسابقات سازه های ماکارونی و برگزاری شش دوره مسابقات داخلی و یک دوره مسابقات منطقه ای قصد دارد اولین دوره مسابقات ملی سازه های ماکارونی را از سوم تا پنجم اسفند ماه سال جاری برگزار کند.
نظر شما