پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۸ دی ۱۳۸۹، ۱۲:۳۳

رضوانی خواستار شد:

اختصاص دوره های آموزشی برای کارکنان فرودگاه رشت

اختصاص دوره های آموزشی برای کارکنان فرودگاه رشت

رشت - خبرگزاری مهر: مدیرکل فرودگاه استان گیلان گفت: دوره های آموزشی بیشتری با هدف ارتقای بهره وری برای کارکنان فرودگاه سردار جنگل اختصاص یابد.

فتاح رضوانی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: اداره کل آموزش و توسعه نیروی انسانی شرکت فرودگاه های کشور در تقویم آموزشی سال 90 دوره های بیشتری را برای کارکنان ستادی و عملیاتی فرودگاه بین المللی سردار جنگل رشت در نظرگرفته تا بهره وری در این اداره کل ارتقاء یابد.
 
وی همچنین از آموزش 440 نفر ساعت در قالب سه هزار و 526 ساعت برای کارکنان ستادی و عملیاتی فرودگاه رشت  در 9 ماهه امسال خبرداد و بیان داشت: دوره های آموزشی برای کارکنان ستادی دو هزار و 120 ساعت و دوره های آموزشی برای کارکنان عملیاتی هزار و 406 ساعت بوده است.

مدیرکل فرودگاه گیلان گفت: در بخشهای ستادی دوره های با عناوین مبانی آمار، مدیریت ترمینال، نظارت و اجرا در ساختمانهای فولادی، سیستم آیین نامه دادرسی مدنی، آشنایی با قوانین و مقررات حاکم بر شرکتهای دولتی، آشنایی با اصول و استانداردهای حسابداری و بودجه ریزی عملیاتی، دوره سازمان الکترونیک برید، ICDL غیرحضوری، ارتقای سلامت اداری، مهارت و محیط برای کارکنان، آشنایی با سازمان بازرسی کل کشور، دوره توجیهی بدو خدمت، دوره تحول نظام اداری و ICDL حضوری برگزار شد.

وی تصریح کرد: علاوه بر این دوره هایی با عناوین تجزیه و تحلیل رویدادهای پروازی‌، کارگاه نظامنامه فرودگاهی، سوانح هواپیمایی و نجات فرودگاهی، کارگروه ایمنی و نقش مربیان آموزش، اصول وارسی پرواز سیستم ILS، رکوردر و افزار HCLS3000، آموزش وضعیت اضطراری مراقبت پرواز، کاربری و استفاده از نشریات هوانوردی، انکس 14، بهبود بهره وری، پدافند غیرعامل، دوره آموزشی AEROD ROMES  طی این مدت در بخشهای عملیاتی نیز دایر شده است.

رضوانی همچنین برگزاری این دوره ها را براساس تقویم آموزشی سال جاری اداره کل آموزش و توسعه نیروی انسانی شرکت فرودگاه های کشور اعلام کرد و گفت: در این تقویم آموزشی 590 نفر ساعت برای این اداره کل در نظر گرفته شده که تاکنون 440 نفر ساعت آموزش انجام و 150 نفر ساعت دیگر تا پایان امسال انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه نیاز سنجی ها نشان می دهد دوره های آموزشی برای کارکنان ستادی و عملیاتی باید متنوع باشد.
کد خبر 1234849

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha