به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، دکتر محمود احمدی نژاد بعدازظهر امروزچهارشنبه در کارگروه فرهنگ و هنر استان یزد، همچنین بر ضرورت استفاده صحیح از بودجه های فرهنگی تاکید کرد و اظهار داشت: بودجه های فرهنگی باید برای ایجاد نشاط و نوآوری فرهنگی و فکری و در مسیر پاسخ به نیازهای زمان و براساس سازوکار و مقتضیات هر استان و شهرستان تعریف، تأمین و هزینه شود.
رئیس جمهور از اختصاص سالیانه 25 میلیارد تومان بودجه فرهنگی به مدت پنج سال برای استان یزد خبر داد و گفت: اگر طرح ها و پروژه های مناسبی تعریف شود که افزایش تولیدات فرهنگی و تقویت مبانی فرهنگ بومی را به دنبال داشته باشد، سقف بودجه اختصاصی برای استان حذف خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: رویکرد فرهنگی دولت به معنای سرعت بخشیدن به فعالیتهای گذشته نیست، بلکه هدف تولید آثار فرهنگی، نوآوری، بازیابی و احیای فرهنگی است.
احمدی نژاد با بیان اینکه هیچ گاه در طول دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی به مقوله فرهنگ به عنوان عنصر اصلی توجه نشده است، اظهار داشت: اگرچه فعالیت های زیادی انجام شده اما عمدتاً پراکنده و بدون توجه به مبانی بومی بوده است. از این رو ضرورت دارد مبانی و روش های فرهنگی خود را به طور شفاف تبیین و ارایه کنیم.
رئیس جمهور تصریح کرد: محور فعالیت های فرهنگی باید آشنا کردن دلها و جان های مردم با امام هستی باشد. متأسفانه در طول سالیان گذشته از داشته های غنی فرهنگی خودمان از جمله انتظار، امامت و ولایت غافل شده ایم که ضرورت دارد این ظرفیت های فرهنگی را هرچه بیشتر تبیین و منتشر کنیم.
احمدی نژاد افزود: فعالیت فرهنگی به معنای این است که به مردم یادآوری شود که منتظر هستند و زیبایی های هستی جز با پیروی از امام، امکان وقوع ندارد.
در این جلسه، پیشنهادات کارگروه در 10 محور به منظور ارتقای سطح فرهنگی استان یزد مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مقرر شد تعدادی از پیشنهادات برای تصویب نهایی در جلسه استانی هیأت دولت مطرح شود.
نظر شما