حسن یوسفی نژادی در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز اظهار داشت: خوزستان به عنوان خاستگاه نفت در کشور نه تنها حجم زیادی از منابع هیدروکربوری و انرژی فسیلی را در خود جای داده بلکه به واسطه شرایط اقلیمی از انرژی خورشیدی نیز برخوردار است تا جایی که شرکتهای تولید کننده نفت و گاز در این استان نیز خود در اندیشه بهره گیری از انرژی خورشیدی برای راه اندازی تاسیسات و تجهیزات نفتی هستند.
رئیس مهندسی تولید شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون ادامه داد: طرح استفاده از انرژی خورشیدی برای تامین روشنایی چاه ها چند ماهی است که در این شرکت آغاز و در حال حاضر نیز به صورت آزمایشی بر روی سه حلقه چاه شرکت کارون که تلمبه های درون چاهی بر روی آنها نصب شده در حال اجراست.
یوسفی نژادی افزود: با توجه به وضعیت آب و هوایی خوزستان و برخورداری از تابش مناسب خورشید در 9 ماه از سال می توان از انرژی خورشیدی برای کاربردهای مختلف صنعتی و خانگی بهره گرفت.
رئیس کمیته زیست محیطی شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون در توضیحات بیشتر گفت: هم اکنون طرح به کار گیری انرژی خورشیدی برای تامین روشنایی سه حلقه چاه شماره 225،375 و 197 میدان نفتی بنگستان اهواز در حال اجراست و تا پایان سال به اتمام خواهد رسید که در صورت موفقیت آمیز بودن به مرور برای تامین روشنایی دیگر چاه ها و تاسیسات نیز اجرا خواهد شد.
وی کاهش مصرف انرژی، کاهش هزینه و همچنین جلوگیری از آلودگیهای زیست محیطی را از مزیتهای استفاده از انرژی خورشیدی اعلام کرد و افزود: با توجه به اجرای طرح هدفمند کردن یارانه ها و حذف یارانه های مربوط به حاملهای انرژی اجرای این پروژه هزینه های مربوط به تامین به برق مصرفی تاسیسات را خواهد داد.
نظر شما