پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲ بهمن ۱۳۸۹، ۱۰:۳۱

برای پاسخ به سوالات/

وزرای کشورو رفاه به مجلس فرا خوانده شدند

وزرای کشورو رفاه به مجلس فرا خوانده شدند

وزیر کشور و وزیر رفاه و تامین اجتماعی این هفته برای پاسخگویی به سئوالات 11 نماینده به مجلس فراخوانده شدند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر‍، وزیر کشور برای پاسخگویی به سئوال 10 نماینده مجلس و وزیر رفاه و تامین اجتماعی نیز برای پاسخگویی به سئوال نماینده مردم ایلام به مجلس فراخوانده شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، هفته گذشته سئوال از این  وزرا دردستور مجلس قرار داشت که به دلیل ذیق وقت امکان رسیدگی به این موضوع وجود نداشت.

گفتنی است هفته گذشته وزرای ارشاد و اقتصاد برای پاسخگویی به سئوالات 2 نماینده تهران درمجلس حاضر شدند.

کد خبر 1237144

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha