سید رضا دیانت مقدم در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد اظهارداشت: این مقدار جوجه ریزی در مقایسه با مدت 9ماهه سال گذشته از رشدی معادل 11 درصد برخوردار است.
وی خاطرنشان ساخت: برای تامین سلامت این تعداد جوجه یکروزه، در مدت فوق، بیش از 383 میلیون دوز واکسن مصرف شده است و تلقیح تمامی این رقم، توسط گروه های بخش خصوصی دامپزشکی صورت پذیرفته است.
وی گفت: در جهت اجرای سیاست های نظام مبنی بر واگذاری امور به بخش خصوصی، دامپزشکی استان 100 درصد عملیات مرتبط با طیور در زمینه های درمانی و پیش گیری را به بخش خصوصی واگذار کرده و بخش دولتی فقط وظیفه نظارت بر حسن اجرای عملیات را بر عهده دارد.
دیانت مقدم گفت: به وجود بیش از هزار و 340 واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت 15 میلیون و 125 هزار قطعه و 227 واحد مرغداری تخمگذار به ظرفیت هشت میلیون قطعه، اجرای مراقبت های بهداشتی در جهت حفظ این سرمایه عظیم اقتصادی را ضروری است.
وی تصریح کرد: بر این اساس، از ابتدای سال تا کنون، 766 بازدید توسط کارشناسان این اداره انجام شده که حاصل آن 19 هزار مورد نمونه برداری و 44 هزار مورد آزمایش مختلف با استفاده از جدیدترین فناوری های آزمایشگاهی بوده است.
وی با اشاره به خطر بروز آنفلوانزای فوق حاد پرندگان از اجرای سامانه مراقبت فعال در زیستگاه ها، واحدهای صنعتی و روستاها و کشتارگاه های طیور استان خبر داد.
نظر شما