به گزارش خبرنگار مهر در کرج، استاندار البرز ظهر شنبه در شورای اداری و معارفه ایران نژاد در استانداری افزود: مصوبات خوبی برای البرز گرفته شده و همه دستگاه ها باید برای عملی کردن این مصوبات به شکل جدی وارد عمل شوند.
عیسی فرهادی ادامه داد: لازم است پیگیری ها درخصوص این مصوبات تداوم داشته باشد تا بتوانیم به نتایج مطلوب دست یابیم و از حجم مشکلات استانی کاسته شود.
این مسئول بیان کرد: استانداری نحوه پیگیری مصوبات را مطالعه می کند و عملکرد دستگاه ها در این خصوص بررسی می شود تا نقاط ضعف و قوت به درستی مشخص شود و از کاستی ها بکاهیم.
کم کاری از سوی ادارات و دستگاه های البرز پذیرفتی نیست
وی عنوان کرد: حال که استان البرز تشکیل شده و اعتبارات آن مستقل می شود، دیگر هیچگونه کم کاری و کاستی از سوی ادارات و دستگاه های این استان پذیرفتی نیست ضمن اینکه مصوبات خوبی برای این استان گرفته شده است.
فرهادی گفت: استانداری البرز در دو ماه آینده، بررسی های لازم را در خصوص پیگیری شدن یا نشدن مصوبات از سوی دستگاه ها انجام خواهد داد و امیدواریم شاهد پیگیری های مطلوب در این زمینه باشیم.
وی اضافه کرد: لازم است از دو جهت به کرج توجه ویژه شود که این دو جهت به مرکز استان بودن و کلانشهر بودن این منطقه مربوط می شود.
اگر کرج تقویت شود مشکلات سایر مناطق نیز کم می شود
این مسئول افزود: اگر کرج تقویت شود و از حجم مشکلات آن بکاهیم، سایر مناطق البرز از جمله شهرهای اقماری و مناطق کم برخوردار و دورافتاده نیز در استان البرز تقویت خواهند شد.
وی خاطرنشان کرد: تصمیم داریم که اداره استان البرز به شکل جدیدی انجام شود و باید بهترین روش را در این خصوص انتخاب کنیم تا به نتایج مطلوب برسیم.
استاندار البرز افزود: لازم است نحوه مدیریتی استان البرز بسیار جدید باشد تا بتوانیم از حجم مشکلات این استان بکاهیم و از به وجود آمدن مشکلات احتمالی نیز جلوگیری کنیم.
دستگاه ها پیشنهادات خود را ارائه کنند
وی یادآور شد: هریک از دستگاه ها که در خصوص نحوه اداره استان البرز پیشنهاداتی دارند، می توانند آنها را مطرح کنند تا مود بررسی قرار گیرد و در صورت نیاز، استفاده شود.
فرهادی اضافه کرد: همچنین در صورت امکان بهتر است چارت نیز در این خصوص به همراه پیشنهادات ارائه شود تا پیشبرد کار به نحو مطلوبتری صورت گیرد.
نظر شما