پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳ بهمن ۱۳۸۹، ۱۲:۱۸

برنامه "یک لقمه فیل" به زودی از شبکه دو پخش می‌شود

برنامه "یک لقمه فیل" به کارگردانی محمد میرمعصومی و تهیه‌کنندگی مهناز آذین به زودی از شبکه دو روی آنتن می‌رود.

به گزارش خبرگزاری مهر، "یک لقمه فیل" با به تصویر کشیدن چند کودک که سعی دارند قوانین فوتبال را از مربی خود بیاموزند به مبحث توانایی کودکان در حل مسائل خود می‌پردازد. در این برنامه قوانین فوتبال نمادی از قانون زندگی و مربی سمبلی از معلم اخلاق در نظر گرفته شده است.
 
"یک لقمه فیل" در 12 قسمت به کودکان می‌آموزد که برای حل مسائل مختلف حتی یک مسئله بزرگ می‌توانند از چه راه‌حل‌هایی بهره گرفته و برای برطرف کردن آنها گام به گام با موفقیت پیش بروند.
 
سایر عوامل این برنامه عبارتند از نویسنده: مریم السادات میرمعصومی، بازیگران: میثم منیعی، مرتضی تهرانی و گروهی از بازیگران نوجوان، محقق: فرحناز آذین، تصویربردار: محمود صالحی، صدابردار: بهرام حاجیان، تدوین: محمد میرمعصومی، مدیر تولید: مجید حاجی باقری، طراح صحنه و لباس: مرجان نوری و مشاور ورزشی: بهادر قاسمی امیری.
کد خبر 1238001

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha