پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ بهمن ۱۳۸۹، ۱۱:۳۰

اختصاص 5 درصد از حقوق دولتی معادن به صندوق بیمه سرمایه گذاری

اختصاص 5 درصد از حقوق دولتی معادن به صندوق بیمه سرمایه گذاری

با مصوبه مجلس دولت مکلف شد به پیشنهاد وزارت صنایع و معادن همه ساله حداکثر5 درصد از حقوق دولتی دریافتی از استخراج مواد معدنی توسط دارندگان پروانه بهره برداری را به صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیتهای معدنی اختصاص دهد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی تبصره 3 ماده 5 لایحه اصلاح قانون معادن را به گونه ای اصلاح کردند که بر اساس آن کلیه وزارتخانه ها، سازمان ها و ارگان های فعال اعم از وزارت نفت موظف شدند به منظور تجمیع و هم افزایی نتایج فعالیتهای تولید، اطلاعات پایه زمین شناسی و اکتشافی برای بهره برداری کاربران اطلاعات خود را به طور مستمر در اختیار وزارت صنایع و معادن قرار دهند.

نمایندگان مجلس در ماده دیگری یک تبصره به ماده 31 قانون مذکور افزودند.

بر اساس این تبصره دولت مکلف شد به پیشنهاد وزارت صنایع و معادن همه ساله حداکثر 5 درصد از کل حقوق دولتی دریافتی از استخراج مواد معدنی توسط دارندگان پروانه بهره برداری را برای حمایت از فعالیتهای صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیتهای معدنی در اختیار صندوق مذکور قرار دهد.

نمایندگان مجلس در اصلاح ماده 33 قانون مذکور نیز مقرر کردند کلیه کارکنان وزارت صنایع و معادن و شرکت ها و سازمان های تابعه آن در زمان اشتغال نمی توانند به طور مستقیم و غیر مستقیم در معاملات و امتیازات موضوع این قانون ذی سهم یا ذی نفع باشند.

نمایندگان مجلس در ماده دیگری وزارت صنایع و معادن را مکلف کردند در معادن موضوع این قانون برای جلوگیری از تخریب و تضییع ذخایر معدنی و اجرای تعهدات اکتشاف کنندگان و بهره برداران و رعایت اصول ایمنی و حفاظتی کارکنان معادن طبق آیین نامه اجرایی این قانون نظارت و بازرسی کنند و اعتبار مورد نیاز را از محل درآمد موضوع تبصره 4 ماده 14 در قوانین بودجه سنواتی پیش بینی و منظور نمایند.

طبق تبصره این ماده وزارت صنایع و معادن مجاز شد جهت انجام امور کارشناسی، نظارت و بازرسی از اعضای سازمان نظام مهندسی معدن بهره گیرد و بعضی از اختیارات غیر حاکمیتی خود در این زمینه را به سازمان مذکور تفویض کند.

کد خبر 1238661

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha