پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۴ بهمن ۱۳۸۹، ۱۶:۱۰

طاهریان:

۴۰۰ میلیارد ریال وام نوسازی در بافتهای فرسوده استان سمنان پرداخت شد

۴۰۰ میلیارد ریال وام نوسازی در بافتهای فرسوده استان سمنان پرداخت شد

سمنان - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت عمران و مسکن سازان استان سمنان گفت: تاکنون ۴۰۰ میلیارد ریال وام برای نوسازی در محدوده بافتهای فرسوده استان سمنان به متقاضیان پرداخت شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در شاهرود، محمد طاهریان پیش از ظهر دوشنبه در کارگاه آموزشی ساکنین بافت های فرسوده شهر شاهرود گفت: در هشت ماهه امسال به تعداد دو هزار و دویست واحد مسکونی در استان سمنان تسهیلات مسکن مهر برای بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده اختصاص یافته است.

وی اضافه کرد: تا آخر سال جاری ۲۰۰ میلیارد ریال دیگر نیز به متقاضیان بهسازی و نوسازی بافتهای فرسوده پرداخت خواهد شد.

مدیرعامل شرکت عمران و مسکن سازان استان سمنان گفت: دولت تا پایان امسال تعداد زیادی واحد مسکونی را در کشور نوسازی می کند که تا ۵ سال دیگر تعداد واحدهای نوسازی و بهسازی بافت فرسوده به ۱۲ میلیون و پانصد هزار واحد می رسد.

وی با اشاره به علاقه مردم به ساخت منازل تک واحدی گفت: در سال گذشته ۷۳۶ پروانه ساخت در شاهرود صادر شده است که بیشتر آنها برای ساخت تک واحدی های ۱۸۰ متر به بالا بوده است.

مدیر عامل شرکت عمرانی مسکن سازان سمنان در خصوص مشوق های دولت گفت: برای اولین بار قبل از تخریب منازل به مالکین آن وام داده می شود که این کار بی سابقه است.

وی افزود: برای رفاه حال مالکین علاوه بر بسته های حمایتی دولتی، امتیاز آب، برق وگاز این منازل برای مالکین حفظ می شود و پس از ساخت آنها نیازی به خرید مجدد امتیاز ندارند.

کد خبر 1238852

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha