پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳ آبان ۱۳۸۳، ۱۳:۴۳

از شبكه چهار سيما

مسابقه بزرگ ادبي پس از يافتن اسپانسر پخش مي شود

مجموعه برنامه " مسابقه بزرگ ادبي " پس از تعيين اسپانسر مالي از شبكه چهار سيما پخش خواهد شد.

نور الدين سبحاني تهيه كننده و كارگردان اين برنامه تلويزيوني، در گفت و گو با خبرنگار تلويزيوني " مهر"  ضمن بيان اين مطلب گفت:  تدوين نهايي اين مسابقه به اتمام رسيده و براي پخش از تلويزيون آماده است. اما براي اعطاي جوايز مسابقه به شركت كنندگان، مسوولان شبكه در حال رايزني با اسپانسرهايي هستند كه علاقمند به حضور در برنامه و قبول جوايز هستند كه به زودي اين مساله نيز به سرانجام مي رسد.
وي خاطر نشان كرد:  اين مسابقه در قالب 6 گروه متفاوت انجام شده  و در 6 مرحله يك گروه به عنوان برنده نهايي معرفي گرديده است. در مجموع 153 نفر در اين مسابقه شركت كرده اند. شكل اجراي مسابقه هم به اين ترتيب بود كه يك ميليون تومان در اول برنامه در اختيار هر كدام از گروه هاي برنامه قرار مي گرفت و بر اساس امتيازهايي كه از دست مي دادند از اين مبلغ كم مي شد، در نهايت معادل امتيازي كه براي هر گروه باقي مي ماند، پول به برنده تعلق مي گرفت.  در اين بين كسي كه موفق مي شود به مرحله ششم راه يابد، بايد به سووالي پاسخ دهد كه 300 هزارتومان امتياز دارد و اين مبلغ علاوه بر جايزه به او اهدا خواهد شد.
مجموعه برنامه " مسابقه بزرگ ادبي " در قالب 26 قسمت  45 دقيقه اي تدوين شده است و ايجاد آشنايي مخاطبان با ادبيات ايران و جهان از انگيزه هاي اصلي در توليد اين برنامه به شمار مي رود. 
سوالات برنامه نيز بر اساس محتواي آن طرح شده است كه بر اساس آن حدود 70 درصد از سوال ها به مسايل مختلف موجود در ادبيات ايران و 30 درصد از آن به ادبيات جهان اختصاص دارد.شركت كنندگان برنامه نيز از ميان متقاضيان با مدرك تحصيلي ليسانس و بالاتر انتخاب شده اند. اين افراد  از طريق يك امتحان ورودي به مسابقه راه يافته اند.
"  مسابقه بزرگ ادبي "  را دكتر نورالدين شجره اجرا مي كند و  داود عبدالحسين زاده، بيتا منصوري و صادق يگانه به عنوان تصويربرداران در آن فعاليت مي كنند و اميد فتح اللهي ساخت موسيقي آن را برعهده دارد.

کد خبر 123889

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha