پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۶ بهمن ۱۳۸۹، ۹:۳۶

در زنجان/

مانورهای آموزشی تیم خبرنگاران بحران به زودی برگزار می شود

مانورهای آموزشی تیم خبرنگاران بحران به زودی برگزار می شود

زنجان - خبرگزاری مهر: مسئول تیم خبرنگاران بحران و کارشناس جمعیت هلال احمر استان زنجان از برگزاری مانورها و دوره های آموزشی برای تیم خبرنگاران بحران خبر داد و گفت: اوایل هفته آینده دومین جلسه تیم خبرنگاران بحران زنجان جهت هماهنگی های لازم تشکیل می شود.

اسماعیل خردمند در گفتگو با خبرنگار مهر در زنجان، اظهار داشت: اوایل هفته آینده دومین جلسه تیم خبرنگاران بحران زنجان جهت هماهنگی های برای حضور در مانورها و دوره های آموزشی که طی دو هفته آینده در تهران برگزار خواهد تشکیل می شود.

خردمند به برنامه ریزی و دستور کار تدوین شده برای تیم خبرنگاران بحران اشاره کرد و یادآور شد: اعضای این تیم در مواقع بروز بحران چه در داخل و چه در خارج از کشور حضور می یابند و در مواقع عادی نیز در برنامه ها، مانورها و همایش های ملی حضور خواهند داشت.

وی اعضای تیم خبرنگاران بحران را در قالب هفت عضو اصلی و پنج عضو پشتیبان عنوان کرد و افزود: اعضای تیم شامل دو خبرنگار، یک عکاس، یک تصویربردار، کارشناس رایانه و خبرنگار مترجم زبان انگلیسی در صورت نیاز و یک نفر به عنوان مسئول تیم است.

مسئول تیم خبرنگاران بحران استان زنجان، خاطر نشان کرد: خبرنگاران بحران با وقوع حوادث و سوانح در کنار نیروهای ستادی، عملیاتی و پشتیبانی هلال احمر که به عنوان مسئول کارگروه تخصصی امداد و نجات با توان و قدرت وارد منطقه حادثه دیده شده اند حضور یافته و به اطلاع رسانی درست و شفاف از وقایع می پردازد.

خردمند با بیان اینکه در زمان وقوع حوادث و بحرانها مشکلاتی در مسیر اطلاع رسانی و آگاهی دادن به افکار عمومی به وجود می آید تصریح کرد: مشکلاتی از جمله ورود شایعات، ابهامات و هیجانات افکار عمومی در مدیدیت بحران تاثیر گذاشته و سبب دامن زدن به شایعات می شود که خود بحران آفرین است.

وی هدف از تشکیل تیم خبرنگاران بحران را اطلاع رسانی، تبادل اطلاعات، کنترل جریان اخبار و کمک به شفافیت بیشتر اطلاعات ذکر کرد و افزود: این تیم جهت شفاف سازی اطلاعات در مقابل افکار عمومی و اینکه چگونه، چقدر و چه اطلاعاتی اطلاع رسانی شود تشکیل شده است.

کارشناس جمعیت هلال احمر استان زنجان، گفت: این خبرنگاران دوره های آموزشی امداد و کمک های اولیه را طی کرده اند و با طرح جامع امداد و نجات کشور و وظایف کارگروه تخصصی عملیاتی امداد و نجات آشنایی دارند.

خردمند با اشاره به ویژگی های خبرنگاران بحران اظهار داشت: این خبرنگاران با آگاهی کامل به اصول اخلاق حرفه ای خبرنگاری و التزام عملی به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و آرمانهای امام راحل پایبند به اصول صلیب سرخ و هلال احمر بوده و می خواهند با ایفای نقشی که در منطقه خواهند داشت تسکین آلام آسیب دیدگان باشند.

وی برقراری ارتباط موثر با رسانه های جمعی، جهت مرتفع نمودن خواست ها و نیازهای رسانه ای، سازماندهی اخبار و اطلاعات را از جمله وظایف تیم خبرنگاران بحران عنوان کرد و افزود: پوشش خبری از فعالیت ها و عملکرد جمعیت هلال احمر و کارگروه های تخصصی امداد و نجات به همراه مستند سازی و هماهنگی با مسئولین اجرایی مستقر در منطقه حادثه دیده از دیگر وظایف خبرنگاران بحران است.

مسئول تیم خبرنگاران بحران و کارشناس جمعیت هلال احمر استان زنجان اظهار داشت: جهت امر اطلاع رسانی دو بسته تبلیغ استقرار جمعیت هلال احمر در مناطق حادثه دیده و پشتیبانی جمعیت هلال احمر آماده شده است.

کد خبر 1239500

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha