پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۶ بهمن ۱۳۸۹، ۱۵:۰۹

تا خردادماه سال آینده؛

گاز به منطقه صنعتی امید قم می‌رسد

گاز به منطقه صنعتی امید قم می‌رسد

قم - خبرگزاری مهر: عملیات گازرسانی به منطقه صنعتی امید قم تا خردادماه سال آینده به اتمام خواهد رسید.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، معاون برنامه‌ریزی استاندار قم صبح چهارشنبه در جلسه بررسی گازرسانی به صنایع استان قم با تأکید بر ضرورت تسریع در گازرسانی به واحدهای صنعتی، اظهار داشت: باید تمام زمینه‌های لازم برای گازرسانی به صنایع استان فراهم شده و تمام دستگاه‌ها در این راستا همکاری کنند.

سید رضا دهناد با اشاره به اجرای طرح هدفمندی یارانه‌ها و اثرات آن در وضعیت صنایع خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه صنایع موجود در منطقه صنعتی امید جزو صنایع اساسی و از ضروریات استان می‌باشند باید هرچه سریعتر عملیات گازرسانی به این منطقه صورت گرفته تا شاهد کاهش هزینه‌های این صنایع باشیم.

وی به پراکندگی صنایع در سطح استان اشاره کرد و گفت: باید طوری برنامه ریزی شود که صنایع جدید به صورت متمرکز و در یک مکان مشخص شکل بگیرند و زیرساختها از قبل فراهم شود.

دهناد افزود: سازمان صنایع استان نیز در این زمینه باید در ارائه مجوز به صنایع دقت کرده و زمینه تمرکز صنایع استان در یک منطقه مشخص را فراهم کند.

معاون برنامه‌ریزی استاندار قم بر طراحی و ارزیابی لازم در راستای تبدیل واحدهای نیزار به شهرک صنعتی تأکید کرد.

در این جلسه مقرر شد تا خردادماه سال آینده عملیات گازرسانی به منطقه صنعتی امید صورت گرفته و زمینه گازرسانی به دیگر صنایع بدون گاز استان فراهم شود.

کد خبر 1239997

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha