پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ بهمن ۱۳۸۹، ۱۹:۰۷

شهبازی:

حوزه علمیه بین المللی در صالح آباد ایلام ایجاد می‌شود

حوزه علمیه بین المللی در صالح آباد ایلام ایجاد می‌شود

قم - خبرگزاری مهر: ‌ مشاور رسانه‌ای استاندار ایلام از احداث حوزه علمیه بین المللی در شهر مذهبی صالح آباد ایلام خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، سامی شهبازی ظهر چهارشنبه در دیدار 40 نفر از اصحاب رسانه استان ایلام، مدیر خانه مطبوعات، جمعی از مدیران مسئول نشریات محلی و خبرنگاران ایلام با تولیت آستانه مقدسه حرم حضرت معصومه‌(س)، بیان داشت: حوزه علمیه بین المللی صالح آباد بدلیل موقعیت جغرافیایی مناسب شهر و نزدیکی آن به مرز احداث می‌شود که این حوزه به دلیل موقعیت جغرافیایی خاص در جذب طلبه‌های علاقمند از شهرهای اطراف و کشورهای همسایه بسیار حایز اهمیت است.

وی با اشاره به اجرای طرح نسیم رحمت در استان ایلام اظهار داشت: این طرح سبب شور و نشاط قرآنی در میان خانواده‌‌ها می‌شود و تاکنون اجرای این طرح در استان ایلام با استقبال بی‌نظیر مردم روبرو شده است.

وی با اشاره به وجود 420 کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق و وجود بخش مهمی از آن در استان ایلام، مردم این منطقه در تأمین امنیت تلاش می‌کنند و به نوعی می‌توان گفت آن‌ها امین و حافظ مرزهای ایران هستند.

طرح نسیم رحمت دارای 5 سال مطالعه است

دبیر اجرایی طرح نسیم رحمت نیز در ادامه جلسه بیان داشت: این طرح در طول پنج سال مطالعه با هدف رسیدن به کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی درحوزه‌های مختلف شروع به کار کرده است.

جواد علیرضایی اظهار داشت: مرکز مشاور تلفنی در مرکز طرح نسیم رحمت در دو بخش روان‌شناسی و جامعه‌شناسی که بیشتر افراد آن تحصیلات حوزوی دارند مشاوره رایگان به مردم ایلام ارائه می‌دهد.

وی اضافه کرد:‌ طرح نسیم رحمت در اول مهرماه با حضور و سخنرانی حجت الاسلام سید مهدی طباطبایی آغاز به کار کرد و همچنین در این مراسم پیام آیت الله صافی گلپایگانی نیز قرائت شد.

کد خبر 1240260

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha