پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۹ بهمن ۱۳۸۹، ۱۱:۵۹

کاسه کوزه ها سر مطبوعات شکست؛

کمالوند و جعفری با یکدیگر مشکل نداشتند/ نشریات عامل سوء تفاهمات شدند!

کمالوند و جعفری با یکدیگر مشکل نداشتند/ نشریات عامل سوء تفاهمات شدند!

تبریز - خبرگزاری مهر: نشست مدیرعامل و سرمربی تراکتورسازی برای رفع مشکلات در حالی برگزار شد که در پایان گفتگو ها مشخص شد عامل اصلی همه حرف و حدیث ها و سو تفاهم ها، نشریات بودند!

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، طی جلسه‌ای که با حضور مدیرعامل، قائم مقام، سرپرست و سرمربی تیم تراکتورسازی در محل باشگاه برگزار شد، طرفین در جلسه با مطرح کردن موارد ایجاد شده طی چند روز گذشته در باشگاه در خصوص استعفای سرمربی تیم تراکتورسازی با یکدیگر به گفتگو نشستند.

فراز کمالوند در این جلسه با اشاره به مصاحبه جعفری با یکی از روزنامه‌ها که در مورد عدم دخالت وی در امور مدیریت باشگاه بود، از جعفری خواست در این باره شفاف‌سازی کند که مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی با اشاره به این که تمام مصاحبه به طور کامل چاپ نشده بود، این مصاحبه را زیاد مهم ندانست که سرمربی بخواهد استعفا دهد.

در ادامه جعفری مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در رابطه با موارد مطرح شده از سوی کمالوند در یکی از روزنامه‌ها که خواستار عذرخواهی جعفری از کمالوند برای بازگشت به تراکتورسازی شده و چند نکته دیگر که موجب رنجش خاطر مدیرعامل و هواداران باشگاه تراکتورسازی شده بود، توضیح خواست.

کمالوند با رد آن مصاحبه و این که در گفته‌هایش هرگز نگفته است که استعفا داده و خواستار عذرخواهی شده است این مصاحبه‌ها را کذب محض خواند و با رد گفته‌های چند روز گذشته خود خواستار برطرف شدن سوء تفاهمات شد و قرار بر این شد کمالوند برای نشان دادن حسن نیت خود با حضور در اخبار ساعت 11 شبکه استانی سهند تبریز گفته‌هایی‌ که برای عذرخواهی جعفری از وی را بود تکذیب کند تا هواداران از نگرانی بیرون بیایند.

در ادامه جعفری نیز با قبول گفته‌های کمالوند، از او خواست که پس از این تراکتورسازی و کمالوند در یک محیط کار آرام و به دور از تشنج هدف خود را برای رسیدن به موفقیت‌های آتی تیم ادامه دهند.

در حالیکه نشریات و روزنامه ها وظیفه اطلاع رسانی و شفاف سازی را دارند و چاپ سلیقه ای و ناقص اخبار بساط اختلافات و سو تفاهم ها را فراهم می کنند که این بدور از اخلاق روزنامه نگاری است. 

کد خبر 1241494

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha