به گزارش خبرنگار مهر، همایش استانداران سراسر کشور صبح امروز دوشنبه با حضور رئیس جمهور و وزرای کشاورزی، صنایع و معادن، بازرگانی، اقتصاد، معاون وزیر راه و ترابری، رئیس سازمان هدفمندی یارانه ها و استانداران سراسر کشور در سالن پیامبر اعظم وزارت کشور آغاز شد.
محمود احمدی نژاد رئیس جمهوری در این همایش درجمع استانداران سراسر کشور سخنرانی کرد و درادامه نیز وزرای کشاورزی و صنایع و معادن سخنرانی کردند.
عصر امروز نیز وزرای بازرگانی، اقتصاد ، معاون وزیر راه و ترابری و رئیس سازمان هدفمندی یارانه در جمع استانداران سخنرانی خواهند داشت و پس از آن نیز مصطفی محمدنجار وزیر کشور به جمع بندی همایش می پردازد.
همایش یک روزه استانداران سراسر کشور براساس روال همیشه هر ماه برگزار می شود که اخیرا به دلایلی هر 2 تا 3 ماه یکبار برگزار می شود.
این همایش با هدف هماهنگ کردن نهادهای مختلف با استانداری های کشور و هماهنگی استانها در زمینه تامین نیازهای هر استان برگزار می شود.
نظر شما