به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، غلامرضا هادربادی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران در سازمان جهاد کشاورزی استان، هدفمند کردن یارانه ها را فرصتی برای نوسازی بخش کشاورزی دانست و اظهار داشت: در این راستا 20 هزار تن کنسانتره یارانه ای به قرار هر کیلوگرم 40 تومان در استان توزیع شده است.
وی اضافه کرد: توزیع 19 هزار تن جوی یارانه ای به قرار هر کیلو گرم 290 تومان بین کارخانه ها و توزیع 17 هزار و 600 تن گندم دامی به قرار هر کیلو 175 تومان به کارخانه ها و مرغداری ها از اقدامات موثر در راستای هدفمند کردن یارانه ها است.
هادربادی با بیان اینکه با اجرای طرح هدفمند کردن یارانه ها بخش کشاورزی اقتصادی و دانش محور می شود، افزود: 30 درصد منافع حاصل از طرح هدفمند کردن یارانه ها به بخش های تولید از جمله کشاورزی برگشت داده می شود.
وی سوخت تحویلی به مرغداری ها و گاوداری ها و به طور کلی صنایع به قیمت لیتری 165 ریال را از دیگر اقدامات جهاد کشاورزی در هدفمند کردن یارانه ها عنوان کرد و بیان داشت: بهینه سازی مصرف سوخت در صنایع، وجود کشاورزی حفاظتی و تعویض کمباین ها و تراکتورهای فرسوده از مزایای اجرای طرح هدفمند کردن یارانه ها است.
هادربادی ادامه داد: در راستای تامین سوخت مرغداری ها، گاوداری ها و گلخانه ها سهمیه سوخت این واحدها به میزان 682 هزار لیتر در هر ماه اضافه شده و به طور متوسط هر ماه بالغ بر چهار میلیون لیتر تا آخر سال بوده که افزایش این سهمیه در دست پیگیری است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه امسال آزادسازی قیمت کود شیمیایی و بذر در طرح هدفمند کردن یارانه ها مطرح نیست، یادآور شد: خرید تضمینی همچنان ادامه داشته و قیمت آب کشاورزی هیچگونه تغییری نمی کند.
نظر شما