به گزارش خبرنگار مهر، احمدرضا دستغیب به عنوان دومین موافق استیضاح وزیر راه و ترابری در جلسه امروز صبح سه شنبه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه حضورش در موافقت با استیضاح نه سیاسی و نه غرض ورزانه است، گفت: با وجود اینکه راه آهن یک وسیله حمل و نقل عمومی ایمن است اما بی تدبیری مسئولین موجب ناکارآمدی این بخش از وسایل حمل و نقل علی الخصوص برای اقشار کم در آمد شده است.
وی امکانات قطارها را برای کشور تاسف بارعنوان کرد وگفت: از آنجایی که طرح های در دست احداث بیش از بودجه تعیین شده برای این منظور بوده عاملی برای طولانی شدن مدت اجرای طرح ها و همچنین کاهش کیفیت پروژه های عمرانی در بخش راه آهن شده است.
دستغیب در ادامه با اشاره به سوانح در بخش راه آهن کشور گفت: این سوانح بی دلیل نبوده و عدم توجه مسئولین به ابعاد سوانح به وقوع پیوسته باعث تشدید آن شده است.
وی با اشاره به خروج قطار تهران - کرمان، قطار تهران - اهواز، 2 قطار تهران - مشهد، قطار تهران - لرستان و خروج یک لوکوموتیو منفرد، گفت: اینها گوشه ای از سوانح حمل و نقل ریلی کشور طی سالیان اخیر است که کماکان در کمیسیون عالی سوانح در دست بررسی بوده و هیچ نتیجه ای اعلام نشده است. حال اگر خانواده یکی از نمایندگان مجلس در این سوانح حضور داشتند به راحتی از اینگونه وقایع می گذشتیم؟
وی با اشاره به تعطیلی زودهنگام راه آهن اصفهان - شیراز 3 روز پس از افتتاح گفت: عدم رعایت مسائل فنی در راه اندازی این خط راه آهن عاملی برای بوجود آمدن مشکلات فنی بسیاری در این خط شده است.
نماینده شیراز با اشاره به برخی از نقص های فنی پروژه راه آهن اصفهان - شیراز افزود: در حالی که نسبت به تملیک ایستگاه راه آهن در شرق شیراز کارهای مقدماتی انجام شده بود، به یک باره با تغییر مکان ایستگاه راه آهن به غرب شیراز 120 میلیارد تومان هزینه مازاد بر این پروژه تحمیل شد که این هزینه مشخص نیست از جیب چه کسی پرداخت می شود؟
دستغیب انداختن این اشتباه را به گردن مدیران قبلی را کاری غیر اخلاقی دانست و افزود: در همه جای دنیا برای افتتاح آزمایشی از چهارپایان استفاده می شود اما متاسف و شرمنده ام که بگویم که وزیر ما در افتتاح خط راه آهن اصفهان - شیراز از خانواده شهدا استفاده کرد که این یک توهین آشکار به آنها به حساب می آید.
عضو کمیسیون صنایع مجلس ادامه داد: دراین رابطه سئوالی از وزیر درکمیسیون عمران مورد بررسی قرارگرفت که بر اساس نظر کمیسیون عمران از جهت فنی در رابطه با مسائل فنی وافتتاح قبل از اطمینان و همچنین عدم کنترل نهایی باید وزارتخانه پاسخگوی این اقدام باشد.
وی دربخش دیگری ازسخنان خود با اشاره به عدم حضور وزیر راه وترابری درجلسه استیضاحش گفت: بسیاری ازپیمانکاران و مسئولین مرا تهدید و خطاب به مردم منطقه وعده داده اند که اگر نماینده شما امضایش را پش بگیرد جاده های شما را آسفالت می کنیم که این اقدام کاملا غیر اخلاقی است.زیرا اگر نماینده ای بخواهد وظیفه نمایندگی خود را به جا آورد چرا حقوق مردم در این میان مورد تهدید قرار می گیرد.
وی در پایان با اشاره به افتتاح زود هنگام راه آهن اصفهان - شیراز گفت: این خط راه آهن هنوز پس از20 ماه نتوانسته است خدمات مناسبی که در شان مردم باشد ارائه دهد که این توهین به مردم است که امیدواریم در این خصوص مجلس تصمیم مقتضی را بگیرد.
نظر شما