حفیظ الله بندار در گفتگو با خبرنگار مهر در رامشیراظهارداشت: با احداث این مخزن که توسط سازمان آب و برق خوزستان اجرا می شود می توان بخشی از کمبود آب شهر در مواقع قطعی را تامین کرد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به عدم پایداری آب ارسالی از جنوب شرق و تعمیرات خطوط اصلی نیاز است که تاسیسات اضطراری جدیدی بر روی رودخانه یا محل پشت سد شهدا احداث شد تا ضمن برطرف کردن کمبود آب و افت فشار شهر در مواقع ضروری جایگزین آب تاسیسات جنوب شرق شود.
عضو شورای اداری شهرستان رامشیر، نیاز آبی این شهرستان را 15 هزار مترمکعب در شبانه روز عنوان کرد و گفت: در حال حاضر حدود سه هزار و 200 مترمکعب کسری آب داریم که با احداث و وارد مدار شدن این مخزن این مشکل برطرف خواهد شد.
بندار خاطرنشان کرد: شهر رامشیر با 33 هزار نفر جمعیت بیش از پنج هزار و 500 مشترک آب دارد و تنها منبع تامین آب آن رودخانه کارون و تاسیسات جنوب شرق است.
نظر شما