پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۲ بهمن ۱۳۸۹، ۱۶:۵۳

سردار سلامی:

ایران قدرتمندتر از هر زمان دیگر است

ایران قدرتمندتر از هر زمان دیگر است

بوشهر - خبرگزاری مهر: جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران امروز پس از 32 سال با بهره گیری از توان علمی و راهبردی جوانان دانشمند خود در زیر سایه پرچم ولایت فقیه، قدرتمندتر از هر زمان دیگر است.

به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر، سردار حسین سلامی بعد از ظهر سه شنبه در مراسم آغاز برنامه های دهه فجر در حسینیه عاشقان ثاراله بوشهر اظهار داشت: همان طور که شاهدیم حرکتهای مردمی با الگو گرفتن از انقلاب اسلامی ملت ایران در برخی کشورها آغاز شده که این موضوع نشان از اقتدار نظام جمهوری اسلامی است.

وی افزود: دشمنان راه حل سیاسی برای حل مسایل جهان امروز ندارند و پیوستن جبهه انقلاب های اسلامی به یکدیگر آرامش را از آنان ربوده است.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امام راحل را احیاگر تمدن اسلامی خواند و گفت: ایرانیان متمدنی که سالهای سال تحت تاثیر پادشان بی لیاقت فاقد هویت ملی شده بودند در دوازدهم بهمن 57 از یکی از بزرگترین علما استقبال تاریخی کردند و ستون امپراطوری استبداد را فروپاشیدند.

سلامی با بیان اینکه امام خمینی(ره) نبوت، شریعت نبوی، امامت علوی در عصر جدید را احیا کرد، اظهار داشت: وقتی امام بعد از 15 سال پا به این سرزمین گذاشت روحانیت روح رایحه، عطر و بوی ایمان، آزادی، استقلال و همه فضائل اهلی فضای جامعه ما را پر کرد.

وی با اشاره به اینکه با پیروزی انقلاب اسلامی ستونهای ستم شاهی که نمادهای استبداد و دیکتاتوری بود در جامعه ایران از هم فروپاشید، یادآورشد: امام روحی بود که در کالبد جامعه ایران اسلامی دمیده شد و نبوت شریف نبوی و امامت علوی را در عصر جدید احیا کرد.

کد خبر 1244332

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha