برهان کرم اللهی در این رابطه در گفتگو با خبرنگار مهر در خرم آباد اظهار داشت: ستاد دهه فجر استان در قالب 24 کمیته تخصصی در مرکز استان تشکیل شده است.
وی با اشاره به تشکیل این ستاد در شهرستانها در قالب 18 کمیته تخصصی، یادآور شد: همچنین به منظور برگزاری باشکوه برنامه های دهه فجر یک هزار و 165 ستا دهه فجر روستایی در سطح استان تشکیل شده است.
مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی لرستان و رئیس ستاد دهه فجر استان از تشکیل 32 ستاد در مراکز بخش ها و 10 ستاد دهه فجر در شهرهای استان، یادآور شد: همه دستگاههای اجرایی باید در برگزاری برنامه های دهه فجر مشارکت لازم را داشته باشند.
کرم اللهی با اشاره به نواخته شدن زنگ انقلاب و برگزاری مراسم تجدید بیعت با امام و رهبری در اولین روز از دهه فجر، یادآور شد: برنامه های این دهه به صورت گسترده در سطح شهرها، روستاها و بخش های استان برگزار خواهد شد.
نظر شما