پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۶ بهمن ۱۳۸۹، ۱۸:۵۷

سرهنگ علیزاده:

اعضای یک باند تهیه و توزیع مواد مخدر در لرستان دستگیر شدند

اعضای یک باند تهیه و توزیع مواد مخدر در لرستان دستگیر شدند

خرم آباد - خبرگزاری مهر: فرماندهی نیروی انتظامی استان لرستان از دستگیری اعضای یک باند تهیه و توزیع مواد مخدر در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر از خرم آباد، سرهنگ کاظم علیزاده در این رابطه در سخنانی اظهار داشت: در عملیاتهای انجام شده طی امروز بیش از 55 کیلو و 358 گرم مواد مخدر از نوع تریاک کشف و 15 نفر در این رابطه دستگیر شدند.

وی ادامه داد: روز گذشته ماموران مبارزه با مواد مخدر شهرستان بروجرد، برابر اخبار واصله مردمی مبنی بر فعالیت یک باند تهیه و توزیع مواد مخدر با هماهنگی مقام قضایی و انجام کار اطلاعاتی موفق شدند در عملیاتی غافلگیرانه 8 نفر از باند یاد شده را دستگیر کنند.

فرماندهی نیروی انتظامی استان لرستان تصریح کرد: در بازرسی انجام شده از منزل یکی از متهمان، مقدار 54 کیلو و 500 گرم مواد مخدر از نوع تریاک کشف و ضبط و در این رابطه یک دستگاه پژو سواری نیز توقیف شد.

سرهنگ علیزاده یادآور شد: همچنین ماموران مبارزه با مواد مخدر بروجرد در عملیاتی دیگر پس از هماهنگی با مقام قضایی در بازرسی از منزل یک نفر فروشنده مواد مخدر توانستند مقدار 856 گرم تریاک را کشف و ضبط و دو نفر را دستگیر کنند.

وی ادامه داد: در عملیاتهای دیگری ماموران کلانتری و پاسگاه های خرم آباد و کلانتری 12 الیگودرز با هماهنگی مقام قضایی در بازرسی منازل و بدنی افراد توانستند مقدار 10 گرم مواد مخدر از نوع تریاک و شیشه، 10 عدد قرص متادون، یک تیغه چاقو و 30عدد پایپ استعمال را کشف و ضبط و 5 نفر را دستگیر کنند.

کد خبر 1246473

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha