پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ بهمن ۱۳۸۹، ۱۲:۰۱

معیری در گفتگو با مهر:

تلاش کرده‌ام در "گلوگاه" فضا را درست منتقل کنم

تلاش کرده‌ام در "گلوگاه" فضا را درست منتقل کنم

کارگردان فیلم سینمایی "گلوگاه" با توجه به شرایط ویژه‌ای که فیلم در آن ساخته شده‌است خاطرنشان کرد در این فیلم سینمای رهاتر و آزادتری را تجربه کرده است و تلاش کرده تا فضا را درست منتقل کند.

محمدابراهیم معیری کارگردان فیلم سینمایی" گلوگاه" که امسال در جشنواره بیست و نهم فیلم فجر حضور دارد درباره این فیلم به خبرنگار مهر گفت: "گلوگاه" داستانی بومی دارد که با توجه به شرایط مردم منطقه گلوگاه ساخته شده است. این فیلم با توجه به ویژگی‌هایی که شغل مردم این منطقه دارد ساخته شده است.

وی درباره شرایط تولید این فیلم سینمایی گفت: این فیلم در شرایط سخت و در ارتفاعات بالا ساخته شده است. در "گلوگاه" فیلمبرداری با دوربین‌های متعارفی که در ایران و دیگر نقاط دنیا وجود دارد ساخته شده است اما نوع فیلم و شرایط آن ایجاب می‌کرد که تدابیر ویژه‌ای برای ساخت فیلم اندیشیده شود. باشرایطی که سینمای ما دارد فیلمسازان معمولا زیر بار شرایط سخت نمی‌روند . اما خوشبختانه در این فیلم ما توانستیم گام بلندی را برداریم و در شرایطی سخت بدون هیچ حادثه و اتفاقی این فیلم را بسازیم.

وی درباره ارتباطی که فیلم با مخاطب برقرار می‌کند، گفت: احساس می‌کنم این فیلم بتواند ارتباط بسیار خوبی با مخاطب برقرار کند. این فیلم مانند سه فیلم قبلی من در محدوده مسائل آموزشی و تربیتی نیست. در این فیلم سینمای رهاتر و آزادتری را تجربه کرده‌‌ام.

کارگردان "کتونی سفید" درباره چگونگی کار با نابازیگران گفت: در این فیلم از بازیگران حرفه‌ای چون لادن مستوفی، علی اوسیوند، سیامک اطلسی، کامران تفتی، حسن مهمانی در کنار نابازیگرانی که به دلیل نوع شغلشان حضور پررنگی در فیلم دارند استفاده کرده‌ام.

وی ادامه داد: این افراد در کنار هم مجموعه‌ای را تشکیل می دادند که هماهنگ کردن آنها با یکدیگر بسیار سخت بود. و ممکن بود خطراتی برای فیلم در پی داشته باشد. در این فیلم تلاش شده است که فضا به درستی منتقل شود. استفاده از بازیگران حرفه‌ای در کنار نابازیگران بهترین روش و در عین حال سخت‌ترین روش برای فیلم بود. البته چاره‌ای جز این وجود نداشت اما همه تلاش خود را انجام دادیم تا تعادل بین این دو گروه برقرار کنیم. خوشبختانه بازی‌ها در فیلم یک‌دست از آب درآمده است.

کد خبر 1246885

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha